Riffle SS23, the story continues…..

25 januari 2023

Nog niet al te lang op de markt, maar zeker een blijver, heeft Riffle de nieuwe AW23 collectie al weer klaar (thema Another Me). Maar voordat die in volle glorie te zien, passen en kopen is, komt eerst nog SS23 de winkels in, vanaf 2e week februari.

Shop hier de mooiste babykleding

En dat belooft wat: Celebration in nature!

Riffle gaat met de SS23 collectie voor mooi, comfort en hele zachte en soepele stoffen. De ontwerpen blijven eenvoudig en geven de vrijheid om te spelen. Een poederig neutraal kleurpalet in combi met frisse uitspattingen. Geel en koraal roze. Uitspattingen, daar hebben we zin in deze
zomer, naar buiten om de seizoenen te vieren. Op onze feestjes, met zelf geknipte slingers en bloemen uit eigen tuin willen we vrienden en familie bij elkaar hebben.

Avonden filosoferen we over een nog duurzamer leven, dromen over op avontuur gaan in de wildernis of verhuizen naar het platteland. Slapen in de buiten lucht, samen bij het kampvuur. Dit warme sociale gevoel zie je terug in onze zomer collectie. Frisse kleuren in combinatie met natuurlijke materialen en kleurtinten. Er zijn rustige en spannende combinaties te maken. Veel zwierige jurken met
leuke vestjes, feestelijke kragen aan een romper, korte broeken en heerlijke speelpakken. De maten van Riffle SS23 zijn verruimd tot 116.

Riffle en GOTS

Team Riffle vindt het belangrijk dat de producten ‘’goede” producten zijn. Dus we gebruiken alleen goede materialen (biologische vezels) en de productie vindt plaats onder verantwoorde en duurzame omstandigheden. Vandaar dat Riffle GOTS-certified is.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerjasjes baby peuter (1)

Heerlijke jasjes voor het voorjaar

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine...
Budget kinderkleding shoppen

Budget shoppen op Vinted

De tijd van kleinere budgetten lijkt wel een beetje te zijn aangebroken en allemaal lijken we wat op ons geld...
prenatal babykleding sweet petit duurzaam

Sweet Petit Mini – Exclusief bij Prénatal

Vanaf maandag 30 januari heeft Sweet Petit er een een klein zusje bij: Sweet Petit Mini. Sweet Petit is een...