Review – VTech Toet Toet Mega Bouwplaats

2 december 2023

Een mega populair item in de speelgoedwinkel, en ik begrijp de hype wel! Volgens mij zijn alle kindjes hier even zoet mee, de auto’s maken ieder hun eigen geluidjes en worden geactiveerd door de magische sensors die in de banen zijn verwerkt. Super tof dat wij de Toet Toet mega bouwplaats van VTech hebben gekregen..

Zoveel Toet Toet keuze..

Er is veel keuze qua uitbreidingen dus je kunt een hele eigen baan creëren. We hadden voorheen al de VTech Zoef Zoef Diertjes van mijn dochtertje en een losse Toet Toet Bart brandweer auto, maar met een baan maak je dit veel uitdagender voor de kleintjes.

Enkele voorbeelden van banen zijn;

  • Blus en race brandweer kazerne.
  • Monstertruck stunt parcours.
  • Tornado stuntpark.

Enkele voorbeelden van auto’s zijn;

  • Bruce de betonwagen.
  • Teun takelwagen.
  • Bart de brandweerwagen.

Meer leuk speelgoed van VTech

Laden en lossen met de Toet Toet mega bouwplaats

Reff heeft nu de Toet Toet mega bouwplaats mogen uitproberen, Ik was bang dat hij misschien al een beetje groot zou zijn voor dit speelgoed maar hij vind het echt fantastisch, vooral dat hij met de stenen kan laden en lossen! Ze rollen een voor een naar beneden in de kraan en kunnen zo met de slagboom gelost worden in de kiepwagen genaamd Kevin ( die in het pakket aanwezig is ) hij haalt de zware stenen op en brengt ze weg naar plaats van bestemming. De kraan beweegt vanzelf als er een auto op de hijsbak staat naar de andere zijde. En de lift takelt de auto’s omhoog naar het platform.

In de baan van deze mega bouwplaats zitten 6 magische sensors verstopt die ieder zorgen voor een vrolijke reactie van de auto’s die voorbij gereden komen. Ook de uitbreiding auto’s maken daarop hun eigen geluidje, waardoor het variërend en leerzaam is voor de kindjes. Kevin de kiepwagen heeft 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes.

Wij vragen Toet Toet aan Sinterklaas!

Nu staat VTech bekend om degelijk speelgoed en dat blijkt ook wel, er wordt hier van voor naar achter gereden en alle banen worden goed gebruikt maar de baan blijft stabiel en stevig op zijn plek staan. Het is even een bouwpakket met in elkaar zetten doordat de gebruiksaanwijzing in zwart wit is waardoor je de onderdelen wat lastig kan onderscheiden van elkaar, maar als je eenmaal onderweg bent zie je precies hoe alles hoort! Een stevig klik systeem wat alle onderen met elkaar verbind en dus ook niet steeds losschiet, eindeloos spelplezier en de fantasie loopt wel los.

Sinterklaas komt hier snel nog enkele bouwplaats geschikte auto’s brengen hopen wij, want deze staan op Reff zijn verlanglijstje!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

stapelstein

Stapelstein – Blijf in balans! 

De eerste keer dat ik ze zag was ik al heel enthousiast, ik schrok alleen wel een beetje van de...
image-3

Sophie de Giraf: Het tijdloze icoon onder de bijtspeeltjes

Hoewel er in de afgelopen decennia al vele soorten bijtspeeltjes op de markt zijn verschenen, is er maar één Sophie...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...