Baby Max in hippe outfit

27 oktober 2016

Mijn kleine mannetje, wat wordt hij al groot. Het is nog steeds een baby, maar soms begint het al echt een mannetje te worden. Praatjes voor tien, kletst de oren van je hoofd en heeft al echt een eigen wil. Heel bijzonder om zoiets mee te mogen maken. Zelf ben ik altijd op zoek naar leuke kleding voor mijn mannetje. Het moet goed zitten, hij moet zich er goed in kunnen bewegen en de stof moet lekker aanvoelen. Dat is wat ik erg belangrijk vindt van kleding.

Review Tumble N Dry

Ik kom dan vaak uit bij, inmiddels, mijn favoriete merken. Een daarvan is Tumble ’n Dry. Een combinatie van een stoere outfit die ook nog eens goed mee beweegt met de bewegingen van mijn kleintje. Want trappelen is een ding waar hij enorm goed in is.

Iets wat je niet op de website ziet, maar waar ik achter kwam toen ik het aandeed, was dat het broekje met all-over vossenprint heel mooi aansluit. Aan de bovenkant is deze wat wijder en naar de enkels toe wordt deze wat smaller. Een soort skinny joggingbroekje, wat ik echt fantastisch vindt! Stoer met de bijpassende longsleeve met handige drukknoopjes in de nek zodat het shirtje makkelijk over zijn hoofdje past. Ik ben weer helemaal blij met deze look, zeker met het stoere koppie van een vos.

Ik blij, Max blij en zelf mijn lieve man blij!

Review Tumble 'n Dry

tumble n dry review, babykleding

Babykleding SALE >>

Meer babykleding >>

Bekijk ook de kinderkleding sale op Boyslabel >>

Bekijk ook de kinderkleding sale op Girlslabel >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....