Review; Speentjes van Frigg..

13 september 2023

Rae gebruikt al een hele tijd spenen. We kunnen inmiddels niet meer zonder. Rae gebruikt haar speen alleen als ze gaat slapen of echt heel erg moe is. En ondanks dat veel spenen toch wel een beetje op elkaar lijken, heeft Rae echt wel haar favoriet. Wij mochten deze Frigg speentjes testen voor BABYLABEL.

Geen fan van spenen.

Ik was ervan overtuigd dat ik ging proberen mijn baby niet aan de speen te krijgen. Als een baby eenmaal aan de speen is, dan komt een baby er niet meer snel af. Zo dacht ik altijd. Ook dacht ik altijd dat je dat als ouder wel een beetje zelf in de hand had. Ik had wat spenen thuis. Dit waren vooral spenen die ik had gekregen. Maar ik was ervan overtuigd dat ik ze eigenlijk niet nodig ging hebben. 

Lactatiekundige

Rae had in het begin veel moeite met het drinken uit de borst. Ik heb hier al eerder over geschreven. Ze had onvoldoende vacuüm waardoor het drinken niet zo gemakkelijk ging. Na twee weken hebben we een lactatiekundige laten komen. Zo fijn om even iemand in te schakelen die er echt verstand van heeft! Rae dronk, voordat de lactatiekundige bij ons op bezoek was geweest, veel uit de fles. Ik kolfde en rae kreeg dan de borstvoeding uit de fles. En soms leek ze na de fles dan nog heel veel dorst te hebben. We hebben haar wel eens een extra fles gegeven omdat we dachten dat dit was wat ze nodig had. Tijdens het gesprek met de lactatiekundige vertelde ze dat Rae zuigbehoeften had. Ze had geen dorst, maar had het nodig om ergen aan te kunnen zuigen. Ze vroeg of Rae ook een speen had. Daar gingen we dan, toch aan de speen. Rae had het blijkbaar nodig. 

Geen slaapje zonder speen

Rae kan op dit moment niet zonder haar speen. Elke keer als ze moet slapen, is ze op zoek naar haar speen. Als we die even niet voor haar hebben, gaat ze ook echt niet slapen. We weten inmiddels hoe hard ze de speen nodig heeft. Ooit zal ze haar speen vast niet meer nodig hebben. 

Frigg spenen

Wij mochten de spenen van Frigg uitproberen. De spenen zien er super leuk uit en Rae gebruikt ze volop. Zoals ik al beschreef, heeft Rae echt wel haar favoriet. En de Frigg spenen worden hier thuis heel veel gebruikt. De spenen zijn gemaakt van natuurrubber of siliconen. en verkrijgbaar in drie verschillende disigns. De verschillende disigns maken voor Rae niet uit. Ze is gek op alle FRIGG spenen. De kleurtjes, de vorm en de gehele uitstraling maakt dat de spenen erg aantrekkelijk zijn voor de kleintjes. De Frigg speentjes zijn hier verkrijgbaar..

En hoe we haar van de speen af gaan krijgen? Dat is een zorg voor later. 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...