Review; Gek op badderen met deze leuke bootjes

15 september 2023

Toen Rae geboren werd, mocht ze na 2 dagen in bad. Een heerlijk moment vond ik dat! Zelfs terwijl ik zelf nog totaal niet fit was van de bevalling. Want bevallen is toch wel te vergelijken met het lopen van een marathon! Rae is dol op in bad gaan en vooral met wat leuk speelgoed, wij testen voor BABYLABEL de Mushie bootjes..

In bad gaan met Rae, dat is wat ik het allerliefste doe! En Rae is er inmiddels ook helemaal gek van. 

We deden Rae in het begin veel samen in bad. We hadden een heel ritueel en wisten goed hoe we het samen zo flexibel mogelijk konden doen. Het was teamwork. Toen mijn man eenmaal weer aan het werk moest, was het voor mij wel even puzzelen. Ik wilde Rae overdag in bad doen, maar dan was ik wel alleen. Gelukkig had ik snel de smaak te pakken en lukte het al vrij snel erg goed om Rae alleen in bad te doen. We hebben dit daarna ook op veel verschillende manieren gedaan. Rae in de tummytub, Rae in het babybadje, Rae in haar baby badje en ik onder de douche, Rae onder de douche in een douchestoeltje, Rae met mama of papa samen onder de douche en de laatste tijd gaat het erg goed om Rae alleen in bad te doen in het grote bad. Ik heb er wel helemaal een handigheid in gevonden. 

Dol op speelgoed

Rae is dol op ontdekken en spelen met haar speelgoed. Al het bad speelgoed wat wij hebben, wordt eigenlijk overal wel gebruikt. Rae blijft haar bad speelgoed altijd erg interessant vinden. En aangezien we een hele enthousiaste en onderzoekende dochter hebben, hebben we ook wel vaak wat afwisseling in speelgoed. Zo heeft Rae wat speelgoed in haar bed liggen als ik heel even zonder haar de slaapkamer uit moet. Ook beneden in de box is haar bad speelgoed te vinden. Verder gebruiken we wat speelgoed op de commode en geven we haar iets in haar handen tijdens het verschonen en speelt ze natuurlijk ook heel fijn onder de douche en in bad met haar speelgoed. Gek op speelgoed is ze in ieder geval wel!

Mushie bootjes

We mochten van Mushie de bootjes ontvangen voor in bad. En natuurlijk begrijp je wel dat ze bij ons niet alleen in bad gebruikt worden. Rae is dol op de bootjes en ze zijn daarom ook vaak op de commode of in haar ledikant te vinden. Heel erg leuk vindt ze de bootjes. Ze heeft al helemaal door dat je de bootjes op elkaar kunt stapelen en zo een toren kunt maken. Ook vindt ze het erg interessant om te zien dat de bootjes achter elkaar vastgemaakt kunnen worden en je zo een treintje van bootjes kunt maken. Heel erg leuk om haar zo te zien ontdekken. Rae is helemaal dol op de bootjes en ook wij vinden ze erg leuk. De kleuren maken het uitdagend om mee te spelen, we zien dat Rae ervan geniet en ze zijn erg leuk om mee te spelen in bad. Een echte win-win! En als je nu geen bad hebt, zijn de bootjes ook erg leuk om mee te spelen in bijvoorbeeld een watertafel of onder de douche. Een echte aanrader dit!

Nog veel meer moois van Mushie. 

Kennen jullie het merk Mushie al? Wij zijn er echt dol op. Ze verkopen zoveel mooi speelgoed. Denk bijvoorbeeld aan een bijtbal of een stapeltoren. Alles van Mushie heeft hele mooie, heldere kleuren die mooi bij elkaar passen. Het maakt het speelgoed aantrekkelijk en leuk om mee te spelen. Neem vooral even online een kijkje! Maar pas op, je bent zo verkocht aan al het moois. 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...