RazBuddy; knuffel en bijtspeentje

25 januari 2022

Wil je kindje ook op alles bijten? Of heeft het ontdekt dat ze ook spullen in hun mondje kunnen duwen/stoppen? Of doorkomende tandje? Of ben je gewoon op zoek naar een leuk cadeautje voor de geboorte van je baby. Dan is de RazBuddy bijtspeen met knuffel echt een item wat je niet kunt missen in de baby uitzet.

RazBuddy

Deze knuffel met eraan gehecht een “bijtspeentje” kunnen ze dus al op “jonge” leeftijd gebruiken. Eerst kunnen ze het knuffeltje gebruiken om vast te houden. Het konijntje heeft oortjes dus hier kunnen ze makkelijk aan grijpen. Maar net als Maé die ondervindt nu dat ze haar handjes in haar mond kan doen en ander speelgoed. Niks is meer veilig en ze is pas 3,5 maand oud. Zelf kende in dit nog niet en was ook echt erg benieuwd hierna. In de tijd met Vienna toen ze klein was, hadden ze wel zulke knuffeltjes en speentjes. Maar hier kon het knuffeltje niet af dus heb daarom nooit meer hiervoor gekozen. En Nu met de RazBuddy ben ik echt aangenaam verrast.

razbuddy, Raz Buddy, babyspeen, speen met knuffel, knuffel speen, speen tegen doorkomende tandjes, kleine giraf, babycadeau, kleine cadeautje voor baby

Doorkomende tandjes

En eerlijk is eerlijk, Maé gaat zo goed met haar ontwikkeling. Het gaat zo toch snel, soms besef ik echt niet dat de tijd zo voorbijvliegt. Ik geef het vaak aan haar als ze lekker wil spelen en of als je in haar stoeltje zit. Ze kan het dan lekker in der mondje stoppen en het kan geen kwaad. Het is zo ontzettend leuk om te zien hoe ze dit doet, ook haar kleding moet eraan geloven en is vaak dus nat van de kwijl. En het gekke is, ik kan mezelf maar moeilijk herinneren hoe Vienna was tijdens deze periode. Ik weet wel nog dat Vienna weinig last had van doorkomende tandjes, maar ook van haar sprongetjes en als ik dan nu naar Maé kijk, zij laat echt goed zien wanneer het komt en je merkt het ook echt aan haar.

Raz Buddy, babyspeen, speen met knuffel, knuffel speen, speen tegen doorkomende tandjes, kleine giraf, babycadeau, kleine cadeautje voor baby

Voordelen van de bijtspeen met knuffel

Ik vind in elk geval dat het speentje dus wel veel voordelen heeft. Deze bijtspeen met knuffel is dus ook echt ideaal als ze straks tandjes krijgt. Ik kan mezelf best voorstellen als ze dat in der mondje doet dat het een verlichting geeft door de structuur die op de speen zit.

razbuddy, Raz Buddy, babyspeen, speen met knuffel, knuffel speen, speen tegen doorkomende tandjes, kleine giraf, babycadeau, kleine cadeautje voor baby

Dit zijn kleine bobbeltjes en de speen is flexibel, dus dit zal heerlijk aanvoelen voor het tandvlees. En ik gok als je deze eerst nat maakt en dan in de vriezer legt dat de speen ook echt kan verzachten & verkoelen. Ik ga dit zelf ook uitproberen als haar tandjes straks doorkomen. Het voordeel is ook dat het uit een geheel bestaat en dus geen kleine onderdelen bevat of onderdelen die los kunnen laten. De razberry speen is 100% van siliconen gemaakt. De speen heeft de vorm van een braam/framboos en de spenen bevatten verschillende structuren. Ook kun je het speentje dus uitkoken en dit is natuurlijk fijn voor de hygiëne. Dit is natuurlijk super belangrijk zeker om spruw te voorkomen in het mondje. 

Raz Buddy, babyspeen, speen met knuffel, knuffel speen, speen tegen doorkomende tandjes, kleine giraf, babycadeau, kleine cadeautje voor baby,  bijtspeen, bijtspeen met knuffel

Wat ik zelf ook fijn vind is dat ik het knuffeltje ook aan haar “normale” speen kan hangen. Door het lusje wat aan het knuffeltje zit (lees: klittenband) kun je het dus aan elk gewenste speen hangen. En houdt dus in dat je het knuffeltje ook kunt wassen op 30 graden. En dit vind ik zelf heel erg fijn, ik was al vanaf het begin altijd de knuffeltjes. Zo leren ze ook niet te hechten aan een knuffel of tutteltje.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...