Als je luier maar goed zit, toch?!

9 mei 2022

Als je luier maar goed zit, toch?! Die lekkere babybillen in een pamper, ach ik smelt ervan! Heerlijk van die pamperkontjes..toch vond ik het erg lastig. Welke luiers ga ik nu gebruiken voor Maé? Welke hebben een goede pasvorm en lekken niet door? Verschillende luiermerken kon ik al afstrepen en uiteindelijk kwam ik uit bij Rascal and Friends.

rascal & friends, rascal luiers, hippe luiers, rascal en friends luier review

Rascal and Friends luier

De pasvorm van de Rascal and Friends luier is perfect en je kan zelfs een maatje kleiner nemen, ze vallen best ruim en moet zeggen voor ons Maé met haar lekker spekkies zijn ze echt perfect! Ook blijven deze luiers lang droog en heb ik geen een keer een “doorlek” moment gehad! Onwijs fijn want heb het geregeld met andere merken wel gehad. Nu kan het altijd eens gebeuren maar soms werd ik wel gek ervan. Ik ben er voor mezelf dus echt achter gekomen dat ik de juiste pasvorm erg belangrijk vind. 

rascal & friends, rascal luiers, hippe luiers, rascal en friends luier review

De hele nacht droog

Maar nu is ze gewoon nog steeds droog na een goede nacht doorslapen en dan heeft ze de luier aan van 20:00uur tot de volgende ochten 08:00uur. Dit is dus klokje rond en geen druppel verloren. Ik denk dat dit ook perfecte luiers gaan zijn als ze straks gaat kruipen en wat wilder wordt. 

En ook voor Vienna vallen ze echt perfect, ze heeft zelfs een maatje kleiner aan dan dat ze eerst had! Hoe fijn, ze is wel al zinnelijk maar in de nachten geef ik haar toch nog altijd een luier om. Dit voor mezelf maar ook vooral voor haar, ze doet het super maar ik zou het erg rot vinden als ze wakker wordt van dat ze in haar bedje geplast zou hebben. Tuurlijk gaan we uiteindelijk afbouwen in de nacht. En soms slaapt ze ook geregeld zonder luier. En dan gaat het ook super want eigenlijk wordt ze altijd droog wakker. Maar goed van de week had ze wel een moment dat ze niet voor het slapen wilde plassen en toen dacht ik laten we dan toch maar een luier aan doen. En jawel de volgende ochtend zat er een onwijs grote plas in en ook toen was ze droog gebleven. En ik moet zeggen die plasjes van onze peuter zijn soms echt niet mis.. dus ik was ook echt verbaasd dat deze luier het allemaal binnen wist te houden haha! 

rascal & friends, rascal luiers, hippe luiers, rascal en friends luier review

Leuke printjes op de luiers

Ik ben in elk geval blij verrast en ontzettend enthousiast! Ook het printje van de luier vind ik erg schattig en leuk! Maar waar het mij vooral om gaat is dat de pasvorm goed is, ze kunnen veel vocht opvangen en ophouden zodat ze niet doorlekken. En de prijs is ook erg leuk van de luiers want je betaald z’n €7,99 voor een pak met 30 luiers dit gaat om maat 3, Maé is nu 6,5 maand en draagt maatje 3 en kan binnekort over naar maatje 4. Maar mocht je prijs per luier willen weten, dit is dus €0,26 cent per luier. Echt een koopje dus!

Ik zou ze dus ook echt aan iedereen aanraden. Eigenlijk heb ik niks kunnen ontdekken wat ik niet fijn vind aan deze luiers. Ik hoop zeker in de toekomst dat er ook luierbroekjes van komen, zeker omdat Vienna nu zinnelijk is het gewoon handig met aan en uit doen! Maar voor nu ben ik helemaal happy & wil ik niet meer anders. 

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

sophie de giraf badpuzzel

Super leuke buitenspeel tip voor jouw kleintje

Het is lekker weer, eindelijk! Hier hebben we natuurlijk super lang opgewacht en dat betekent lekker in de tuin spelen...
baby's en slapen, baby, slapen, slecht slapen, slaaptips baby, oei ik groei sprongen, baby fase, babysprongen, slaapcoach

Sleep like a baby … NOT

Een paar maanden geleden heb ik een blog geschreven Geniet ervan! Hierin beschreef ik dat ik het de eerste 2 maanden moeilijk...
hegen drinkfles, hegen flesjes

Geen krampjes meer met de babyflessen van Hegen + WINACTIE

Een krampje hier, een broertje daar…je kent het wel zoeken naar de juiste fles.. of voeding. Wij hadden met beide een...