For little Qtie’s

12 oktober 2015

Ken je het merk Qtie al? Kleurrijke kindermode van 0-6 jaar met leuke prints die kids zelf ook leuk vinden. Alles is gemaakt van bio-katoen en is héérlijk zacht!

En dat viel ons in de smaak ! Wat een heerlijk stofjes en leuke printjes, Noud is een heel beweeglijke baby die zich graag in de knoop legt om zijn lievelingsspeeltjes te pakken. Het is voor hem dus echt belangrijk dat alles lekker zit en meebeweegt. Ik denk dat je op de foto’s meteen kunt zien dat deze missie dus helemaal geslaagd is. Hij straalt er helemaal van. De kleertjes van Qtie hebben een goede pasvorm en staan prachtig. Elk kledingstuk heeft kleine details, die het helemaal uniek maken. Een leuke knipoog op de zak, op de rug van een shirt de achterkant van de print, de print in vilt, op de ellebogen de pootafdrukken of een leuke elleboogpatch En dat zijn maar een paar leuke details van deze prachtige kleding.

Qtie babykleding, vrolijke babykleding, hippe babykleding

Onze eerste set bestaat uit een mint-groen shirt met kekke olifantenprint in vilt. Aan de achterkant diezelfde olifant in vilt maar dan vanaf de achterkant bekeken. En een grijs joggingbroekje met mint-groene stiksels. Op de achterzak het handelsmerk van Qtie, de knipoog. Helemaal leuk!

Onze tweede set is een gaaf mintgroen boxpak, lekker warm voor uren speelplezier zonder koude buik. Noud ligt het liefst op z’n buik, lekker achteruit schuivend/kruipend over de koude vloer.

Op de voorkant een stoere leeuw en op de achterkant opnieuw de achterkant van de leeuwenprint, zo stoer! Als elleboogpatches heeft het pakje de voetafdrukken van een leeuw. Dit pakje haalde bij zijn grote broers een hoop ooohhh en aaaahhhh ’s als reactie. Eigenlijk alle kleding van Qtie halen die “woorden” uit iedereens mond. Ik krijg alleen vertederende blikken en woorden als Noud één van deze leuke sets aanheeft.

Onze derde en laatste set is meteen de stoerste, een gave donker grijze broek met de typische Qtie knipoog als allover print en een stoer tijgershirt met aan de achterkant de kreet “ graaauuuuww” en om het af te maken een super lief mutsje met het tijgergezicht en oortjes. Om op te eten !!!

Het allerleukste van Qtie vind ik dat alles heel leuk onderling te combineren is en vooral dat het volgens mij heerlijk zit, de stofjes voelen in ieder geval heerlijk aan. Mijn cutie is helemaal in de wolken met zijn Qtie’s outfit!

Qtie babykleding, hippe babykleding, review babykleding babylabel

Qtie babykleding, hippe babykleding, review babykleding babylabel

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....