hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby

Published on maart 18th, 2017 | by de Redactie

0

Nieuw: Pusheen cadeausets

De beroemde kat Pusheen is wereldwijd populair bij veel kinderen. Ze heeft zelfs een eigen website, een eigen instagram account en meer dan 9 miljoen volgers op Facebook. Een populair beestje, dus! En wij snappen dat helemaal.

Het bekende amerikaanse merk Gund maakt diverse mooie knuffels, waaronder verschillende varianten Pusheen knuffels. Gund staat bekend om zijn leuke en kwalitatieve knuffels, voor baby’s en kinderen van alle leeftijden.

Nieuw zijn de drie leuke collector sets van Pusheen, waarbij Pusheen versterking krijgt van haar maatje “Stormy”. Sidekick Stormy is super cute! De sets zijn geschikt vanaf 1 jaar, dus leuk als cadeautje voor een eerste verjaardag! Voor een feestelijk cadeautje kies je de collectors set Verjaardag. Stormy heeft een schattig feestmutsje op en Pusheen heeft een heerlijk stukje taart vast. Een erg feestelijk tafereeltje.

De Pusheen collector sets zijn verkrijgbaar in de varianten bakkerij set, zonnebrillen set en verjaardags set. Ze worden geleverd in een mooi doosje, dus ook perfect als cadeautje! Ideaal dus als je iets zoekt voor een eerste verjaardag. Tip: voor kleine boys is de zonnebrillen set wel heel erg cool!

Deze leuke Pusheen knuffel sets zijn verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl. Ook voor andere lieve knuffels, schattige kindertassen of mooie muurstickers kun je hier terecht!

 

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/pusheen-cadeausets/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/pusheen-cadeausets
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242