Nieuw: Pusheen cadeausets

18 maart 2017

De beroemde kat Pusheen is wereldwijd populair bij veel kinderen. Ze heeft zelfs een eigen website, een eigen instagram account en meer dan 9 miljoen volgers op Facebook. Een populair beestje, dus! En wij snappen dat helemaal.

Het bekende amerikaanse merk Gund maakt diverse mooie knuffels, waaronder verschillende varianten Pusheen knuffels. Gund staat bekend om zijn leuke en kwalitatieve knuffels, voor baby’s en kinderen van alle leeftijden.

Nieuw zijn de drie leuke collector sets van Pusheen, waarbij Pusheen versterking krijgt van haar maatje “Stormy”. Sidekick Stormy is super cute! De sets zijn geschikt vanaf 1 jaar, dus leuk als cadeautje voor een eerste verjaardag! Voor een feestelijk cadeautje kies je de collectors set Verjaardag. Stormy heeft een schattig feestmutsje op en Pusheen heeft een heerlijk stukje taart vast. Een erg feestelijk tafereeltje.

De Pusheen collector sets zijn verkrijgbaar in de varianten bakkerij set, zonnebrillen set en verjaardags set. Ze worden geleverd in een mooi doosje, dus ook perfect als cadeautje! Ideaal dus als je iets zoekt voor een eerste verjaardag. Tip: voor kleine boys is de zonnebrillen set wel heel erg cool!

Deze leuke Pusheen knuffel sets zijn verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl. Ook voor andere lieve knuffels, schattige kindertassen of mooie muurstickers kun je hier terecht!

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...