online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Baby Imps-and-Elfs, babykleding impsandelfs

Published on december 10th, 2016 | by de Redactie

0

Havik en Lynx worden populaire babynamen in 2017

Ook benieuwd naar de populaire babynamen voor 2017? Linda Nieuws spotte de Amerikaanse website NameBerry.com – gespecialiseerd in babynamen. Zij hebben al een voorspelling gedaan voor het nieuwe jaar. Wat wordt dé naam die kersverse ouders in 2017 aan hun kroost gaan geven?

LEES OOK: Alternatief voor originele babynamen

Op basis van kennis, met behulp van het zoekgedrag van bezoekers en een trendwatcher hebben zij de meest populaire babynamen genoteerd.

Dierennamen populair

Het lijkt wel alsof ‘gewone’ namen niet meer gegeven worden aan baby’s. Tegenwoordig zijn extreme namen ook zeer geliefd. Luxe (auto-)merknamen, woonplaatsen, kleuren en dierennamen zijn populair. Eerder hebben wij onder populaire babynamen ook de dierennaam Vos gespot op Babylabel. Namen als Beer, Wolf, Vos, Lynx, Tijger en Havik worden als een trend gesignaleerd.

Populaire babynamen in Nederland

Het onderzoek via de site is gebaseerd op een Amerikaanse onderzoek en Europese en/of Nederlandse namen zijn niet meegenomen in dit onderzoek.  In 2015 bleken Emma en Daan het populairst onder Nederlandse ouders.

TIP: Leuke boeken vol met babynamen: Wie noemt zijn kind nou Chardonnay  en  Het Babynamen boekje
Comments are closed.

Back to Top ↑