Pieter Konijn bestaat 120 jaar!

20 september 2022

Het geliefde karakter Pieter Konijn bestaat dit jaar maar liefst 120 jaar! Een bijzonder jubileum voor een nog altijd geliefd karakter, dat word gevierd met de uitgave van het prachtige grote geluidenboek ‘Een dag in de natuur’, in de klassieke stijl van Beatrix Potter.

Lees ook; Voorlezen met Peppa pig

Dit geluidenboek bevat tien levensechte natuurgeluiden van bijvoorbeeld vogels, krekels en ruisende bomen. Zo kunnen kinderen helemaal opgaan in het verhaal en sluit het ook nog eens perfect aan bij het thema van de Kinderboekenweek: Gi-ga-groen.

Pieter Konijn een dag in de natuur…

Pieter Konijn en zijn zusjes leren van alles over de natuur! Volg ze van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terwijl ze tijdens een wandeling de interessantste dingen ontdekken: verschillende soorten dieren en bomen, maar ook wat een winterslaap is en waarom bijen belangrijk zijn.

pieter konijn 120 jaar
Pieter Konijn, het avontuur komt tot leven.

Het avontuur komt tot leven

In dit kartonboek op groot formaat is op elke spread een geluid uit de natuur te horen, zodat Pieters avontuur echt tot leven komt. Luister bijvoorbeeld naar het gezang van een merel, ruisende bomen, zoemende bijen en het getjirp van een krekel.

Voor dit feestelijke gebeuren mochten wij het mooie boek reviewen van Pieter Konijn. Het is echt een lust voor het oog, prachtige tekeningen en super leuk met die geluidjes erbij. Je beleeft hierdoor het hele verhaal veel realistischer. Echt een fantastisch voorleesboek voor de kleine boekenfans.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

haren-wassen-baby

De eerste haartjes wassen? Hier moet je op letten!

Opeens is het hoofd van jouw baby of peuter bedekt met een dikke bos haar. Dat ging sneller dan gedacht!...
20-leukste-kraamcadeaus

De 20 leukste kraamcadeaus

Je wilt kersverse ouders iets geven dat zowel origineel, nuttig als hartverwarmend is. Met de komst van een nieuw kindje...
a4c4a1e2-1f44-4d05-bc6d-394e5597e011.__CR001464600_PT0_SX1464_V1___

Bijzondere outfits voor je kleintje voor carnaval

Laatst deelden we al een leuke blog met te gekke onesies voor je kleintje. Vandaag laten we je nog wat...