hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Kleuterkleding peutercollectie, peuterkleding

Published on april 26th, 2018 | by de Redactie

0

Nieuwe Peutercollectie Sweet Petit

Are you ready for summer? Prenatal wél, want met hun peutercollectie ‘Petit Resort’ zijn zij helemaal ‘on point’! Deze collectie met superleuke peuterkleding vindt haar inspiratie in een zomers resort, waar je jezelf even weg waant bij het zwembad. De grafische lijnen zie je onder ander terug in de artworks van de kleding. In deze collectie staan de vernieuwende silhouetten en comfortabele (bad)stof centraal – voor het ultieme relaxte resort gevoel.

Peutercollectie

Deze peutercollectie van Sweet Petit by Prénatal is speels, kleurrijk, vrolijk en perfect om lekker buiten te spelen en samen te ravotten. De peutercollectie is verkrijgbaar van maat 74 – 104.

Inspiratie peuterkleding

De grafische lijnen van de tegels van het zwembad zie je terug in de artworks van de kleding. Comfortabele, luchtige stoffen staan deze collectie centraal. De designer heeft de veranderde silhouetten in het modebeeld toegepast. Deze zomer zie je niet alleen maar korte broekjes met shirtjes of rokjes en jurkjes, ook culottes en jumpsuits stelen de show. Verder zie je de verticale streep veel terug met mooie bijpassende babymutsjes. Ook deze collectie zie je mooie structuurbreisels terug zoals pique gemixt met badstof. Comfort staat altijd voorop bij Sweet Petit en omdat in de zomer luchtige kleding het fijnste is, is de fit oversized en wat wijder.

peutercollectie, peuterkleding

Kleuren peutercollectie

Qua kleurbeeld is er een combinatie gebruikt van warme en koele kleuren met veel wit. Zo zie je de kleur Brique rood en perzik veel terug in de meisjescollectie en fris lichtblauw met wit en grijs voor jongetjes. Verschillende kledingstukken kunnen – vind ik – prima voor jongens en meisjes. Dat is het fijne aan het gebruik van deze unisex-kleuren. Bijvoorbeeld de badstof broekjes die onder staan verdeeld bij de jongenscollectie, maar ook de roestkleurige badstof salopette van de meisjescollectie. Zo zijn er ook shirtjes en leggings die geschikt zijn voor boys en girls. Kijk dus vooral ook eens bij het andere geslacht!

De limited edition Sweet Petit peutercollectie by Prénatal collectie wordt vier keer per seizoen uitgebracht. Elke collectie heeft een wisselende ontwerpinspiratie en is exclusief te koop bij Prénatal.

Bekijk ook: Peuterkleding van Beebielove >>

Tags: , , , , , , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑