Back to School; en rugzak ‘Nijn’ gaat mag ook mee

31 augustus 2021

Nadat de kinderopvang weer 1,5 maand gesloten is geweest, was het weer tijd om lekker naar schooltje te gaan! Vienna gaat 2 dagen naar de opvang op maandag en vrijdag en de bedoeling is ook dat zij 1 ochtend naar de peuters zal gaan, dit omdat ik het belangrijk vind dat zij ook alleen leert spelen met haar leeftijdgenootjes. En eventueel kindjes leert kennen die ook naar dezelfde basisschool zullen gaan. Maar voor nu is het ook goed zo en wil ik haar nog niet missen en vind ik 3 dagen van haar weg zijn ook genoeg.

Eindelijk weer naar de opvang

Ik keek er ontzettend naar uit dat de opvang weer open mocht, maar de tijd samen als gezin en de tijd met haar vond ik ook heel prettig en is natuurlijk ook ontzettend kostbaar.

Maar moet ook eerlijk zeggen dat Vienna er ook gewoon weer aantoe was. Het thuis zitten, elke dag wandelen en hele dagen met mama & papa spelen is ook  leuk en maar gaat soms ook wel vervelen. Want dan wilde ik gezellig mee spelen en dan dacht madam : ‘doei mama’.

peuter rugzak, peuter tasje, klein kindertasje, peuter rugzak konijn, konijnen tasje, a little lovely company

Vienna werd vooral erg ondeugend en kon haar energie niet meer kwijt en haalde dus ook geen voldoening uit dingen die wij deden ondernemen, al was het een half uurtje wandelen of stoeien. Haar energie leek niet op te kunnen gaan. Des te leuker was het toen ze weer kon en weer gezellig kon spelen. Ze moest er ook wel weer aan wennen want ze moest weer vroeg wakker worden en Vienna is dus echt een uitslaper en als ze wakker wordt gemaakt is ze meestal niet happy.. onder het mom van een ‘ochtend humeurtje’ , en daarbij is ze ook geen ontbijten, dit zal ze ongetwijfeld van mij hebben want zelf ben ik dat ook niet.

Maar goed voorbeeld doet volgen en probeer dus wel te ontbijten samen met haar. Nu kijkt ze ontzettend er naar uit dat ze weer naar de kindjes mag en als ik het over schooltje heb staat ze al bij de deur met haar jas, maar weer naar school betekent ook dat daar een hippe & gave rugtas  bij hoort. 

Peuter rugzak van a Little Lovely Company

Wij kregen namelijk een super leuke peuter rugzak van a Little Lovely Company opgestuurd. Wat een onwijs schattig tasje en precies het goede formaat voor kindjes van 2 jaar.

Hij komt onwijs goed van pas. Want ook als wij een middagje weg gaan nemen wij ‘nijn’ zoals Vienna het tasje noemt ook gewoon lekker mee. Het tasje is namelijk groot genoeg voor 2 luiers, pakjes doekjes , drinkbeker en wat lekkers.

Wat ook ontzettend handig is, is dat er sluiting op zit zodat als Vienna de rugzak om heeft dat je hem ook kan vastmaken op haar borst zodat deze niet afvalt of afzakt. Ik vind dit echt enorm fijn en handig!

Vienna is ook echt enorm fan van de tas. Het werkt zelfs ook enorm goed want ze is heel erg gehecht aan haar tutje en zelfs nu doet ze deze helemaal uit haar zelf in de tas als wij weg gaan, of als ze naar school gaat. Ik ben zo enorm trots op haar. Spelenderwijs leren wij ook meteen zo haar tutje afbouwen en het rugzakje geeft haar ook een vertrouwd gevoel. Want tutti afstaan, staat totaal niet op haar lijstje.

peuter rugzak, peuter tasje, klein kindertasje, peuter rugzak konijn, konijnen tasje, a little lovely company

Super leuke rugtas

Konijn rugzakje

Peuter rugzak Konijn heeft enorme leuke oren die ook overeind blijven staan. En de kleur is ook ontzettend gaaf en lekker fel. Hier is goed over nagedacht, want kinderen houden van felle en zichtbare kleuren.

Het tasje is gemakkelijk klein te maken en op de juiste pasvorm te verstellen en is dus doormiddel van een sluiting vast te maken zodat deze niet afvalt en ze krijgen deze sluiting ook niet open, dus kwijtraken kan bijna niet gebeuren. Ook zit er een hengsel aan waar je het tasje aan vast kan houden. Vienna houdt het tasje zelf hier ook aan vast. Want de tas op de rug hebben vind zij nog erg spannend. Dit is natuurlijk helemaal niet erg en wij gaan dit gewoon rustig opbouwen zodat ze de tas uiteindelijke op haar rug kan dragen. Stapje voor stapje. Vienna is namelijk een meisje die ‘nieuwe’ dingen of ‘veranderingen’ erg spannend vind en dat heeft dus bij haar tijd nodig. Daarom vond ik het ook zo ontzettend knap dat als wij weg gaan, zij zelf haar tutje en haar popje Rosa zelf in de tas doet.

De peuter rugtas gaat dus ook overal mee naartoe, zo zijn wij ook naar het strand gegaan en mocht ‘nijn’ ook mee. Ook als ik haar andere tas wil pakken zegt ze ook ‘nee mama, nijn!’ dus met andere woorden: mama pak die andere tas. 

peuter rugzak, peuter tasje, klein kindertasje, peuter rugzak konijn, konijnen tasje, a little lovely company, peuter opvang, kinderopvang

Bijpassende snackdoosjes

Ik vind het zo leuk en bijzonder om te zien dat ze nu ook echt haar eigen mening en smaak ontwikkeld en dus goed aan geeft wat ze wilt. En dan is het nu een voorbeeld met haar nieuwe toffe tasje.

Wat trouwens ook echt een aanrader is om de broodtrommel bakjes ervan te halen. Dit zijn 4 bakjes en in verschillende formaten. Deze kosten €9,95 en je hebt ze in verschillende motieven.

Ik heb ervoor gekozen om de snackboxen met diertjes  nog na te bestellen toen in de tas binnen kreeg en moet zeggen ik vind ze enorm handig! En passen ook ontzettend leuk bij haar tas. Zeker als ze straks naar de peutertjes gaat vind het heel leuk dat ze een leuke tas heeft met daarbij bijpassende broodtrommeltje en snackdoosje. 

Vienna is onwijs gelukkig met haar ‘nijn’ tasje en ik zelf ook. Ik raad zeker aan als je een leuke kindertas zoekt of leuke broodtrommels, om dan zeker een kijkje te nemen bij a Little Lovely Company. 

peuter rugzak, peuter tasje, klein kindertasje, peuter rugzak konijn, konijnen tasje, a little lovely company

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

z8-xmas-24mood0809-24980

Feestkleding voor de kleintjes

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat veel mensen zich klaar maken voor de feestdagen....
Ontwerp-zonder-titel-2

Gespot! Winterjasjes voor de kleintjes

Ben jij al toe aan het winterse weer? De nieuwste collecties stromen de winkels binnen en daar zijn wij meer...
salted-stories-badpak_768x768_124509

Salted Stories – Voor avonturen op het strand

Dit is Salted Stories! Een nieuw UPF 50+ badmodemerk voor kinderen en volwassenen. Twinning met het hele gezin in deze...