Pampers test door mijn pamperkontje

5 mei 2020

Een buitenkansje! Ik mocht de Pampers Premium Protection luiers testen, nooit verkeerd al zeg ik het zelf. Alhoewel, ik testte ze natuurlijk niet zelf. Mijn eigen pamperkontje Senn was hier het meest geschikt voor.

Pampers luiers thuisbezorgd

Ik ontving de luiers via de bezorgservice van Bol.com en mocht zelf een tijdstip kiezen waarop ik ze wilde ontvangen. Superfijn aangezien ik zo vaak de postbode misloop wanneer ik niet zelf mag kiezen. Over het algemeen ben ik in de avond wel thuis, dus koos ik voor een avondbezorging op een doordeweekse dag.

Zo gezegd, zo gedaan en een dagje later waren de Pampers al binnen. Keurig binnen de bezorgtijden en nog tot aan mijn voordeur ook. Wat dan ook weer heel fijn is wanneer je (zoals wij) op één hoog woont. Ik bedoel, als ouder zijnde mag het je soms ook makkelijk gemaakt worden toch? Ik ga er ook graag zelf op uit hoor, maar toch is het met grotere pakketten altijd erg fijn als het gewoon thuisbezorgd wordt. Scheelt heel wat slepen en sjouwen!

Senn

Happy Senn

Goed, de luiers waren binnen, Senn net wakker en de vrolijkheid zelve, dus het testen kon beginnen! Als we de verpakking van de Pampers mogen geloven dan worden de billetjes van Senn verzorgd, ondanks dat ze goed ingepakt in een luiertje zitten. Alleen maar heel fijn!

Pampers test

Ik heb maatje 3 gekozen voor Senn, hij is ruim 6 kilo en deze passen dan ook perfect. Niet te groot, niet te klein en nog genoeg speling om lekker te kunnen bewegen. De luiers hebben een plasindicator, wanneer het gele lijntje blauw kleurt dan is het hoog tijd voor een schone luier. Alhoewel Senn vaak zoveel plast, dat zo’n lijntje niet perse nodig is. De luier is dan gewoon vol. Toch, wanneer je bijvoorbeeld twijfelt of je kindje genoeg plast is zo’n indicator wel heel prettig.

Zacht baby huidje

Na een aantal dagen proberen zijn zowel Senn en ik fan van deze luiers, ze vangen de plasjes goed op en ze houden het de hele nacht uit! Wel zitten ze dan echt op de max en zou een nachtluier toch wat prettiger zijn. De billetjes van Senn zijn nog steeds lekker zacht en ik zie geen irritatie, wat met zijn gevoelige huidje echt een uitzondering is.

Kortom, superfijne luiers! Ik zou ze zeker aanraden, via Bol.com zijn er vaak aanbiedingen op Pampers en zo heb je altijd de beste deal te pakken. Ook niet verkeerd 😉 Zo blijft er tenslotte weer meer geld over om te shoppen voor leuke spulletjes en kleertjes voor mijn pamperkontje.

Je shopt de handige maanddozen van Pampers bij:

hier online

Pampers test

Pampers test

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

voorleesboek leesboek

Boekreview; Het geluidenboek van Pieter Konijn

Natuur, vogeltjes die fluiten, bijen die zoemen, wind door de bomen, alles komt aan bod in dit prachtige geluidenboek van...
salted-stories-badpak_768x768_124509

Salted Stories – Voor avonturen op het strand

Dit is Salted Stories! Een nieuw UPF 50+ badmodemerk voor kinderen en volwassenen. Twinning met het hele gezin in deze...
bee4380a71833b1ce7735348be3abc0d

Elvie lanceert nieuwe SmartRhythm technologie om melkproductie te optimaliseren

Elvie introduceert een nieuwe app-functie voor ’s werelds toonaangevende, bekroonde en meest stille borstkolf op de markt, de Elvie Pump. Elvie ontwikkelt...