Pampers test door mijn pamperkontje

5 mei 2020

Een buitenkansje! Ik mocht de Pampers Premium Protection luiers testen, nooit verkeerd al zeg ik het zelf. Alhoewel, ik testte ze natuurlijk niet zelf. Mijn eigen pamperkontje Senn was hier het meest geschikt voor.

Pampers luiers thuisbezorgd

Ik ontving de luiers via de bezorgservice van Bol.com en mocht zelf een tijdstip kiezen waarop ik ze wilde ontvangen. Superfijn aangezien ik zo vaak de postbode misloop wanneer ik niet zelf mag kiezen. Over het algemeen ben ik in de avond wel thuis, dus koos ik voor een avondbezorging op een doordeweekse dag.

Zo gezegd, zo gedaan en een dagje later waren de Pampers al binnen. Keurig binnen de bezorgtijden en nog tot aan mijn voordeur ook. Wat dan ook weer heel fijn is wanneer je (zoals wij) op één hoog woont. Ik bedoel, als ouder zijnde mag het je soms ook makkelijk gemaakt worden toch? Ik ga er ook graag zelf op uit hoor, maar toch is het met grotere pakketten altijd erg fijn als het gewoon thuisbezorgd wordt. Scheelt heel wat slepen en sjouwen!

Senn

Happy Senn

Goed, de luiers waren binnen, Senn net wakker en de vrolijkheid zelve, dus het testen kon beginnen! Als we de verpakking van de Pampers mogen geloven dan worden de billetjes van Senn verzorgd, ondanks dat ze goed ingepakt in een luiertje zitten. Alleen maar heel fijn!

Pampers test

Ik heb maatje 3 gekozen voor Senn, hij is ruim 6 kilo en deze passen dan ook perfect. Niet te groot, niet te klein en nog genoeg speling om lekker te kunnen bewegen. De luiers hebben een plasindicator, wanneer het gele lijntje blauw kleurt dan is het hoog tijd voor een schone luier. Alhoewel Senn vaak zoveel plast, dat zo’n lijntje niet perse nodig is. De luier is dan gewoon vol. Toch, wanneer je bijvoorbeeld twijfelt of je kindje genoeg plast is zo’n indicator wel heel prettig.

Zacht baby huidje

Na een aantal dagen proberen zijn zowel Senn en ik fan van deze luiers, ze vangen de plasjes goed op en ze houden het de hele nacht uit! Wel zitten ze dan echt op de max en zou een nachtluier toch wat prettiger zijn. De billetjes van Senn zijn nog steeds lekker zacht en ik zie geen irritatie, wat met zijn gevoelige huidje echt een uitzondering is.

Kortom, superfijne luiers! Ik zou ze zeker aanraden, via Bol.com zijn er vaak aanbiedingen op Pampers en zo heb je altijd de beste deal te pakken. Ook niet verkeerd 😉 Zo blijft er tenslotte weer meer geld over om te shoppen voor leuke spulletjes en kleertjes voor mijn pamperkontje.

Je shopt de handige maanddozen van Pampers bij:

hier online

Pampers test

Pampers test

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...