Pampers luierbroekjes: handig of niet?

10 juni 2018

Of we een maandbox Pampers Baby Dry Pants wilden proberen. Nou, volgens mij hebben we daar de juiste proefpersoon voor gevonden. Bijna twee jarige Lore is een druk meisje. Ze kan sinds kort springen en is dol op gymmen, rondjes draaien, dansen, klimmen. En zo voorts… Tijd om het luierbroekje van Pampers eens even goed uit te testen.

Pampers baby dry pants

Uiteraard is Pampers als merk niet onbekend. Ik ben altijd op zoek naar waar ze in de aanbieding zijn, omdat ik dit het fijnste merk luiers vind. Ik heb wel eens de ‘B-merken’ gehad, maar dan merk ik toch dat Pampers wat frisser is op de een of andere manier. De plas wordt goed opgenomen, ook ’s nachts!

Maar goed, met zo’n maandbox hoef ik niet per se op zoek naar de goedkoopste. Je weet dat het sowieso voordelig is. En daarbij: de bezorgservice is geweldig (want hallo, ik ga toch niet met zo’n doos sjouwen)! Ik kon zelf mijn bezorgmoment kiezen op een dag en tijdstip dat mij het beste uitkomt. En die grote doos werd (gratis) tot aan mijn deur bezorgd. Lore ook weer blij, want zo’n grote doos is erg gaaf!

Pampers pants review

Pampers luierbroekje

Je had al begrepen dat onze dochter graag beweegt. En stil liggen als we de luier moeten verschonen? Ho maar! Zodra ze op het verschoningskussen ligt, hebben we exact drie seconden om de oude luier af te doen. Daarna draait ze zich al om en wil er vandoor gaan. Hulde aan het broekje! Ze leert hoe ze – net als een normale onderbroek – zich aan moet kleden en kan zelfs helpen. Met de vrolijke diertjes op de voor- en achterkant kunnen we haar ook afleiden als ze iets meer dan een plasje heeft gedaan. Het broekje zit haar als gegoten. Ook als ze een skinny jeans aan heeft of een kort rokje.

Pampers pants op het potje

We zijn met Lore op dit moment op een punt belandt, dat ze het potje en de wc interessant vindt. Ze wil vaak op het potje (om dan wel of niet een plasje te doen). Dan zijn deze pants ook erg handig. Je trekt ‘m zo naar beneden en is juffrouw klaar met proberen op het potje? Dan gaat het broekje ook zo weer omhoog.

Pampers review

De Pampers Baby Dry Pants zijn dus niet alleen voordelig, handig in gebruik en hebben een hoge comfortgraat, maar ze zijn ook nog eens zacht voor haar huidje. Lore heeft last van eczeem, maar haar huidje onder de luier blijft lekker zacht. Wel zo fijn. Ik denk dat dit ook komt door het lekkere soepele materiaal, wat je bij een ‘gewone’ luier toch een stuk minder hebt.

Lore blij, mama blij en papa blij (ja, want hij verschoont heus wel eens de luier).

Je koopt de handige én voordelige maandboxen van Pampers Pants bij 

wehkamp.nl

Pampers pants review, Pampers baby dry pants, pampers review, pampers luierbroekje

Is jouw kindje iets kleiner dan Lore? Baby Senn van 4 maand mocht ook Pampers testen, kijk verder >>> 

Pampers pants review

Pampers pants review, Pampers baby dry pants, pampers review, pampers luierbroekje

Bekijk ook babykleding >>

Hippe zwangerschapsmode >>

Leuke babyschoentjes >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...