Een hippe luier rugtas als luiertas

14 juli 2018

Wat een feestje, ik mag de PacaPod Hastings luiertas reviewen van KleineGiraf.nl. Voor mij een totaal nieuw luiertassenmerk en er waren vele opties. Gekozen heb ik voor de PacaPod Lite en dan het type Hastings.

PacaPod Hastings luiertas

luiertas met verschoningsmatjes, hippe luiertasDe PacaPod Hastings luiertas is een rugzak, hier heb ik bewust voor gekozen. Voor mij een totaal nieuw concept, in mijn beleving zijn de meeste luiertassen crossbody’s, maar hoe handig kan een rugzak zijn!? Het leuke is dat er zo genoemde Pods los in zitten waardoor je dus geen los materiaal in je rugzak hebt ‘slingeren’ en wanneer je de rugzak niet meer als luiertas zou willen gebruiken het een normale rugzak wordt met flink wat opbergruimte. Win – win situatie in mijn ogen.

Eerste indruk van de luiertas

De kleur van de PacaPod Hastings luiertas waarvoor ik heb gekozen is Sand stripe. Het viel me wel op toen hij binnen kwam dat hij afwijkt van de foto op de website. De lichte strepen zijn eerder gebroken wit/licht geel in plaats van wit/beige achtig zoals op de website. Met het zelf maken van foto’s kom ik erachter dat dit ook niet echt vast te leggen is. De lichtgele tint komt op de foto niet echt naar voren.  Een klein dingetje om rekening mee te houden!

Handige Pods

Verder ben ik erg verrast door de mogelijkheden en de details. Zelfs de zogenoemde Pods hebben een leuke uitstraling en voorop staat precies uitgelegd waarvoor je ze kunt gebruiken. Je hebt een Changer Pod en een Feeder Pod.  Aan de binnenkant van de Changer Pod staan ook afbeeldingen waar je bijvoorbeeld je luiers kunt stoppen, de billen crème en de verschoningsdoekjes. Dit alles heel compact in één Pod. Bij de Feeder Pod staat een thermometertje binnenin, gezien het materiaal van de binnenkant van deze Pod verwacht ik dat je warme flessen mee kunt nemen. Dit staat alleen nergens uitgelegd dus wordt een testpuntje.  Verder zit er een verschoningsmatje bij dat je eenvoudig kunt oprollen en dichtmaken met behulp van klittenband. De overige ruimte in de tas houd je voor jezelf of voor reservekleertjes etc.

Luiertas in combinatie met je kinderwagen

De rugzak is op meerdere manieren ontzettend makkelijk te bevestigen aan je kinderwagen door de meegeleverde kinderwagenhaken. Achteraf zag ik dat ik zelf een totaal andere manier had dan op het bijgevoegde plaatje. Dus meteen ervaren dat er dus meerdere opties zijn.

Ook de Pods kun je los aan de kinderwagen bevestigen. Ideaal voor als je zelf je handtas mee wilt nemen, maar toch de standaard benodigdheden zoals voeding en luierproducten voor de baby bij je wilt hebben. Het staat overigens ook helemaal niet verkeerd.

Mijn ervaring met deze luier rugtas?

Nu is de grote vraag natuurlijk, hoe ervaar ik het gebruik van deze luier rugtas?? En hoe staat het dan met de prijs / kwaliteit verhouding, ofwel de duurzaamheid van het product.

Hopelijk kunnen jullie op deze antwoorden nog heel even wachten gezien onze kleine meid bijna geboren wordt… Ik heb in ieder geval helemaal zin om de tas te gaan ervaren! Het compacte spreekt me erg aan en hij ziet er ook gewoon vlot uit. Kijken of de losse Pods zo handig zijn als dat ze lijken, of dat het juist omslachtig is.

Lees dus binnenkort meer hier op Babylabel over deze PacaPod Hastings luiertas! Wordt vervolgd!

PacaPod Hastings luiertas, luier rugtas, hippe luiertas

luiertas met verschoningsmatjes, hippe luiertas

Bekijk ook deze hippe luiertassen >>

Dé hippe kinderwagens van dit moment >>

Kijk hier voor meer positiekleding inspiratie >>>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel

De beste accessoires voor zwangere vrouwen

Zwanger zijn heeft iets magisch over zich, maar brengt ook wat obstakels met zich mee. Gelukkig zijn er vele accessoires...
IMG_1074-scaled-1

5 unieke manieren om jouw zwangerschap vast te leggen!

Een bijzondere tijd is aangebroken. Alles staat nu in het teken van jouw zwangerschap en deze periode wil je natuurlijk...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...