Oud & Nieuw met je dreumes

31 december 2019

2019 Is bijna voorbij. Oudejaars avond vind ik altijd een bijzonder moment. Ik kijk terug op het afgelopen jaar en blik vooruit op de toekomst. Dit jaar heb ik met Lauren weer veel mooie mijlpalen mee gemaakt. Maar hoe vier je nu Oud en Nieuw met je dreumes?

Hoe vier je nu Oud en Nieuw met je dreumes?

Elk jaar is er weer één grote gezelligheid bij ons in de straat. De bedoeling is dat Lauren rond 19.00-19.30 naar bed gaat, en dan duim ik maar dat ze doorslaapt en niet wakker word van het geknal. Papa en mama vinden dit allemaal prachtig, maar Lauren? Dat is de vraag. Vorig jaar werd Lauren rond de klok van 00.00 wakker, en konden we haar tegen 01.30 weer rustig in haar bedje leggen.

Veiligheid

We hopen natuurlijk dat ze dit jaar lekker doorslaapt. Zo niet, dan heb ik al voorzorgsmaatregelen genomen. Het is zo belangrijk om je kindje goed te beschermen tegen vuurwerk. Ik heb dan ook een veiligheidsbril en een gehoorbeschermer aangeschaft speciaal voor kinderen. Als ze dan wakker wordt, mag ze natuurlijk ook gewoon even mee naar de buren en de andere kindjes. Ik ben niet zo’n iemand die hier dan alleen in huis gaat zitten. 2020 moet je samen beginnen, met allemaal lieve en gezellige mensen. Lauren kan er ook niks aan doen dat ze wakker wordt. Ze is niet bang voor het vuurwerk, dat hebben we vorig jaar gemerkt. Ze vond het destijds allemaal prachtig, met al die mooie kleuren!

Wees goed bereikbaar

Normaal doe ik op haar slaapkamer alleen de gordijnen dicht, maar Oudejaars avond gaat het rolgordijn ook naar beneden. Misschien helpt dit tegen de lichtflitsen en geknal. Gelukkig hebben we dubbel glas. Maar bij ons in de wijk zijn ze qua vuurwerk erg fanatiek!

De babyfoon die wij hebben heeft slecht bereik, daarom heb ik de babyfoon app. Zo kan ik Lauren goed in de gaten houden als ze wakker wordt van het vuurwerk. Deze app kan je installeren op je tablet en je telefoon. De tablet is dan de baby-unit en je telefoon de ouder-unit. Vorig jaar heb ik dit ook gebruikt, en het was werkelijk waar een uitkomst!

Lieve wensen aan jullie

Voor jullie allemaal wens ik 12 maanden gezondheid, 52 weken van stil geluk, 366 kommerloze dagen #schrikkeljaar. Dat zijn mijn wensen voor jullie trouwe volgers, lezers en mede-bloggers. Mijn dank is groot dat ik bij dit geweldige online magazine Babylabel mag bloggen en mijn doel van 2020 is dat jullie meer van mij gaan horen!

Cheers!

Lots of love, Esther
follow me @eastsidemommy

Oud en Nieuw met je dreumes

Tips: Oud en Nieuw vieren met je baby >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-2

Gespot! Winterjasjes voor de kleintjes

Ben jij al toe aan het winterse weer? De nieuwste collecties stromen de winkels binnen en daar zijn wij meer...
image

Weer zelfverzekerd voelen over je lichaam na de bevalling? Koop corrigerend ondergoed!

Als je onlangs bent bevallen, kan het lastig zijn om weer vertrouwen te krijgen over je lichaam. Een bevalling is...
DSC09274

Deze borstkolf is echt een aanrader! + winactie.

Borstvoeding geven is echt iets wat je in het begin goed onder de knie moet krijgen. Het is niet zomaar...