hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


kleding orange babykleding, babylabel

Published on april 20th, 2016 | by de Redactie

0

Orange is the happiest color!

Oranje geeft echt zo’n ultiem zomers gevoel. Heerlijk! Ik zie het liever niet als hoofdkleur in een outfit maar als accent vind ik het echt te gek.

Zoals hier bijvoorbeeld. De orange print op de top van Picnik Barcelona is ÈÈn van mijn favorieten van de zomercollectie van dit fijne merk. Heel leuk om te combineren met een zwierig rokje of juist lekker stoer boven een harempants zoals hier.

De harempants van Dudes n Dolls past helemaal in de monochrome trend. De pijpen zijn strak en bij het kruis hangt het wat losser. Vooral bij kleintjes met nog een luier om staat dit zo ontzettend schattig. En het zit ook nog eens lekker want makkelijk kunnen spelen blijft natuurlijk belangrijk.

De hoofdbanden zie je tegenwoordig steeds vaker. Ze zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar en wat zijn ze leuk. Het geeft je baby meisje, afhankelijk van het printje, een eigenwijze, lieve of stoere look. Bij deze outfit heb ik gekozen voor een hoofdbandje van Ollie Jones, een Australisch merk. Het oranje van de goudvissen print geeft net nog een extra oranje touch aan deze outfit.

Mocht het met Koningsdag nou geweldig zomers weer zijn dan heeft jouw kleine meid alvast een perfecte outfit!

orange babykleding, babylabel

Broek: Dudes n Dolls
Top: Picnik Barcelona
Sneakers: Shoesme
Hoofdband: Ollie JonesComments are closed.

Back to Top ↑