online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Lifestyle opening winkel mevrouw schaap, showroom mevrouw schaap

Published on juni 22nd, 2016 | by Babylabel

0

Mevrouw Schaap nodigt jou uit voor een feestje!

Wat een heerlijke webshop is Mevrouw Schaap! Je komt hier ogen te kort, want er is zoveel moois te zien en te krijgen voor baby’s, peuters en kleuters én voor mama’s dat je er gewoon hebberig van wordt. De zachtste knuffels, een uitgebreide collectie spenen en speenkoorden, beddengoed en zachte dekens, baby- en kinderkameraccessoires, verzorgingsproducten, buggy’s, prachtige luiertassen en de mooiste (kraam-) cadeautjes. Dit is nog maar een piepkleine greep uit het zeer uitgebreide assortiment van Mevrouw Schaap!

Feestelijk opening winkel Mevrouw Schaap 

De webwinkel Mevrouw Schaap bestaat dit jaar 5 jaar. Omdat het assortiment in de afgelopen jaren enorm gegroeid is, opent Mevrouw Schaap op vrijdag 1 juli as een showroom in Leiden waar je volop inspiratie op kunt doen en heerlijk kunt shoppen. Dubbel reden voor een feestje dus! Doe inspiratie op in de nieuwe winkel en profiteer van fijne kortingen en mooie openingsacties.

Je bent van harte welkom tijdens het speciale shopping event met aantrekkelijke kortingen op bijna alles! Op vrijdag 1 juli kan er geshopt worden van 10.00 tot 16.00 uur. Ook leuk voor kids, want vanaf 14.00 uur is er een schminkster aanwezig! Op zaterdag 2 juli opent Mevrouw Schaap haar deuren van 10.00 tot 17.00 uur en kan er door de kleintjes gekleurd worden. Kom op tijd, want voor de eerste 50 klanten is er een goodiebag met kortingsbonnen, armbandjes, knuffels, samples en nog veel meer. Mis het niet: kom langs in het nieuwe pand op de Citrusweg 8 in Leiden. Tot dan!

Kijk voor meer informatie over de opening van de showroom en het hele assortiment op:

www.mevrouwschaap.nl

opening winkel mevrouw schaap, showroom mevrouw schaapComments are closed.

Back to Top ↑