hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


kleding Tumble 'n Dry store, tumble n dry haarlem

Published on februari 19th, 2017 | by Robin

0

Een feestje bij de opening Tumble ‘n Dry store in Haarlem

Afgelopen vrijdag waren wij aanwezig bij de opening van de nieuwe Tumble ‘n Dry winkel in Haarlem. Dit is hun zevende winkel in Nederland. En wat een mooie en fijne winkel is dit! De collectie is natuurlijk sowieso altijd al erg leuk, maar in deze winkel ga je gegarandeerd met een leuk item naar huis. De sfeer is relaxed, het is een open winkel en er is gedacht aan de kleintjes.

Tumble ‘n Dry store in Haarlem

Elke leeftijdssegment heeft namelijk een eigen zone in de winkel. Je hebt ook geen omkijken naar je kinderen want ook daar is aan gedacht. Voor de allerkleinste is er namelijk een speelhuis, zodra jouw kleintje kan kruipen of misschien al lopen kunnen ze zich daar heel goed vermaken.

De oprichter van Tumble ‘n Dry spreekt van een toegankelijke winkel met een eigentijdse, frisse uitstraling. Bij de ontwikkeling van de winkel is rekening gehouden met de behoeftes van winkelende ouders en kinderen in het achterhoofd. En dan is de winkel ook nog eens te vinden in een van de leukste straatjes in Haarlem, in de Warmoesstraat. Na even lekker te hebben gewinkeld kun je daarna bij een van de tentjes in de Warmoesstraat zitten, of bij een van de leuke lunchtentjes die je kunt vinden op de Grote Markt.

Toen ik er was, heb ik natuurlijk meteen een leuk setje voor mijn kleine man gekocht. En wat was hij blij bij thuiskomst!

Kom ook een keertje shoppen bij Tumble ‘N Dry in Haarlem!
Comments are closed.

Back to Top ↑