Online shoppen

7 januari 2016

Het is gek dat overal in nederland de winkels op de fles gaan. Als ik mijn hobby winkelen uitvoer in de stad denk ik altijd : werken al deze mensen niet? Want het is vaak zo druk in de winkels. Maar ik kom dan ook bij de winkels die waarschijnlijk nooit op de fles zullen gaan.

Ja ik mag graag winkelen. Met mijn handen langs de kleding, snuffelen in de koopjeshoek en met een grote kop koffie bij de Hema mensen kijken. Al doe ik het sinds ik kinderen heb minder vaak. Mijn zoon houd absoluut niet van winkelen, en op eieren lopen is al helemaal niet mijn hobby.

Deze week was in het nieuws dat de ondergang van de menig winkel nabij is. V&D, Dolcis, Invito enz. Men zegt dat het door het online shoppen komt, wat ook werkelijk een handige uitvinding is. Ik kijk 2x per jaar enorm uit naar de sale van de Zara. Kattenvoer bestel ik gemakkelijk online net als vlooiendruppels. Als ik een verjaardag vergeet of zoals afgelopen maand, net bevallen en fysiek niet in staat om er heen te gaan, ga ik graag naar bol.com en laat ik het bezorgen. Ook heel fijn dat ik bij onze buurtsuper de boodschappen online kan bestellen. Ideaal in de kraamweek. Je maakt je lijstje, zij vullen de kar en je laat het brengen of ophalen.

Oh en onze prullenbak was kapot. Even naar de site van de xenos op zoek naar een witte prullenbak met klep, betalen en hup morgen in huis. Mijn grootste hobby is toch wel marktplaats. Volgens mijn man trouwens een verslaving. Met een 2e zoon erbij heb ik helaas geen reden om veel te kleren kopen. Maar een houten trein, boerderij en duowagen zijn zo gekocht .

Sinds ik moeder ben heb ik de kinderkledingbeurzen ontdekt. Kleding verkopen of kopen. Heerlijk en ik verlies de tijd. Maar ja daar schiet menig winkel ook niks mee op. Die hebben vaak geen tijd.

Steeds vaker verschijnt in het straatbeeld het witte busje van de pakketbezorger. Die man lacht in zijn vuistje. En ook nog een blije baan. Want nu ik meer aan huis gebonden ben kijk ik enorm uit naar de pakketjes.

Oh ik krijg een mail..de pakketten zijn onderweg

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...