Geen gedoe met de online Geboortelijst

10 juni 2018

Ik had me voorgenomen om tijdens mijn zwangerschap niet té veel babykleding en speelgoed te kopen voor baby Alix. Missie redelijk geslaagd. En niet omdat ik niet van shoppen houd! Aangezien ik veel last had van zwangerschapskwaaltjes en ik daardoor weinig energie had om eens lekker te gaan shoppen (zelfs online shoppen was een uitputtingsslag!) is het me aardig gelukt om mijn shop-drang in toom te houden. Online geboortelijst

Zwanger & shoppen

baby shop, online geboortelijst, geboortelijst gele flamingo, baby shop, de gele flamingo, babylabel, hippe baby spullenWat ik wel deed was een lijstje bijhouden van alles wat in me op kwam aan spullen die handig of gewoonweg te-leuk-om-te-laten-liggen waren. Dit lijstje maakte ik via mijn telefoon, gewoon als een notitie voor mezelf. Ik had bedacht dat ik de meeste spullen in één keer zou gaan aanschaffen tijdens mijn verlof. Niet wetende dat ik uiteindelijk helemaal geen verlof zou hebben natuurlijk. Toen ik met 34 weken zwangerschap werd opgenomen in het ziekenhuis en wij wisten dat baby Alix niet lang meer op zich zou laten wachten heb ik mijn vriend met mijn wensenlijst aan spullen op pad gestuurd. Erg ongezellig!

Toen mijn vriendinnen een babyshower voor mij hadden georganiseerd werd er natuurlijk gevraagd welke cadeau’s wij zouden willen krijgen. Maar hoe laat je dan weten wat je graag wilt hebben en hoe zorg je ervoor dat je niet 10 keer hetzelfde cadeau krijgt? Juist, je schakelt je beste vriendin in. Zij mag je lijstje met wensen met haar leven bewaken en ervoor zorgen dat je babyshower gasten met leuks op de proppen komen en vooral niet hetzelfde kopen als een ander!

Online geboortelijst

Maar wat als je die beste vriendin niet hebt? Of als ze er geen zin heeft, kan natuurlijk ook. Hoe zorg je er dan voor dat je wensen gehoord worden zonder dat je overkomt als een ‘momzilla’? Ik had daar tijdens mijn zwangerschap geen antwoord op en was maar wat blij dat ik mijn wensen gewoon lekker per mail mocht versturen en het allemaal geregeld werd. Het was dan ook erg jammer er pas na mijn zwangerschap achter te komen dat er een plaatsvervanger voor je beste-vriendin-die-waakt-over-je-wensenlijst bestaat: de online geboortelijst van De Gele Flamingo. Je kunt hier heel gemakkelijk je eigen geboortelijst aanmaken. Deze vul je met je gewenste kraamcadeaus en deel je met vrienden en familie. Zodra de kleine er is worden al je cadeaus gratis thuis bezorgd!

De Gele Flamingo geboortelijst

Online geboortelijst De Gele Flamingo

Ook al ben ik nu niet meer zwanger, ik heb natuurlijk wel even gekeken welke leuke cadeaus ik op mijn geboortelijst zou zetten. Gewoon omdat ik nu geen last meer heb van zwangerschapskwalen en ik weer energie genoeg heb voor mijn shop-verslaving. En daarbij; een cadeau mag je ook voor je eigen baby kopen, toch? Je koopt bij de Gele Flamingo niet alleen spulletjes voor je baby maar ook leuke mama dingetjes. En laat dat laatste nou net zijn waar ik nu behoefte aan heb. Wat dacht je van dit hippe voedingskussen? Is weer eens wat anders dan mijn gestippelde kussen, bij gebrek aan beter. Of dit leuke herinneringenboek, waar je de eerste maanden van je baby in kunt vast leggen?

Mocht jij nou nog wel zwanger zijn en net als ik geen energie hebben om zelf te shoppen? Maar uiteraard wel leuks willen hebben voor je baby? Dan raad ik je zeker aan een lijstje te maken via de online geboorte lijst van De Gele Flamingo en deze te delen met je vrienden en familie. Leuk voor de babyshower of kraamvisite!

Online geboortelijst De Gele Flamingo

Bekijk meer babykleding >>

Hippe zwangerschapsmode >>

Leuke babyschoentjes >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
image

Eerste dag naar de opvang: alles wat je baby nodig heeft volgens een kinderverzorgster 

Instappen in een opvang of kleuterschool gebeurt traditioneel vaak na een schoolvakantie. Als nieuwe ouder is het vaak een uitdaging...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...