Stoere Onesie by Lucky No. 7

24 september 2018

Wat hadden wij een mazzel dat wij dit keer een review mochten schrijven over een onesie. En niet zomaar een onesie, maar echt de Musthave van Lucky No. 7. Check meteen hun te gekke site, maar  bedenk vooraf wel even hoeveel geld je te besteden hebt, want je wordt er wel behoorlijk hebberig van!

Lees ook: niet voor prinsesjes maar voor kleine rock chickies >>

Lucky No.7

onesie, stoere onesie, baby jongen, baby onesieLucky No. 7 is een unisex merk voor kinderen van 0 t/m 8 jaar.  De kleding heeft een stoere en iets wat ondeugende uitstraling. Maar oogt zeker comfortabel!  Wat ik persoonlijk voor kinderen toch wel erg belangrijk vind, zodat zij de vrijheid hebben en voelen om te spelen.

Onesie

De onesie heeft korte mouwen, lange broekspijpen en een capuchon. De stof voelt vrij dik en stevig, wat voor mij een teken is van goede kwaliteit. Hij is grijs van kleur en heeft stoere wit/zwart/groene prints en teksten als Go, Go, Go en smash!  Aan de voorkant van de onesie heb je drukknopen die voorzien zijn van het logo. De ribboorden bij de mouwen en broekspijpen zorgen ervoor dat de onesie mooi sluit. Natuurlijk heb ik ook gekeken op het waslabel en de onesie bestaat uit 65% katoen en 35% polyester.

Als ik dit pakje in de winkel zou tegenkomen, zou ik hem ook zeker meegenomen hebben.  Ziet er stoer uit,  goede kwaliteit,  voelt als comfortabele stof.

YTSE:

Nadat mama mijn romper had aangetrokken, liet mama mij een nieuw pakje zien. Die vond ik heel gaaf, ik begon gelijk te lachen en hem te knuffelen! Het was heel makkelijk aan te trekken, maar mama had natuurlijk aan mij een goede hulp. Ik vind hem erg lekker zitten en heb hem ook gelijk even getest. Hij is er lekker om mee te stappen, te klimmen, te kruipen en te hangen in mijn stoel. Je kan er echt van alles mee! Een nadeel was dan wel dat ik mijn pakje helemaal uit moest doen voor mijn schone luier.  Dat vond ik niet zo heel leuk!  Maar goed, dat heb je nou eenmaal bij een onesie.

En dan ook nog dat ik erg aan het zweten was in de wagen toen wij even de markt over waren geweest. Mijn hele rug was nat, ondanks dat ik verder geen jasje of iets dergelijks aan had. Of het dan alsnog aan het weer lag, of toch aan mij? Daar had mama even geen antwoordt op, omdat ik wel heel snel zweet. Bij thuiskomst dan toch maar even droge kleding aan, daar ging mijn comfortabele pakje.  Maar het is ook eigenlijk een pakje van de herfstcollectie, dus wij moeten misschien gewoon nog even geduld hebben. Maar hij is zo leuk en hij zit zo lekker!!

Onze conclusie samen:

Wij vinden deze onesie zeker een Musthave die je in je kast moet hebben voor de herfst. Zit lekker comfortabel en ziet er ook nog eens erg stoer uit! Wat wil je nog meer?

We are Lucky with Lucky No.7

onesie, stoere onesie, baby jongen, baby onesie

onesie, stoere onesie, baby jongen, baby onesie

onesie, stoere onesie, baby jongen, baby onesie

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....