hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby gifts omer en odille, babywebshop, kraamcadeau, wagenspanner, kinderwagenspanner, flamingo knuffel

Published on mei 9th, 2018 | by de Redactie

0

Dé Musthaves van Omer en Odille

Bij onze zoektocht naar bijzondere pareltjes op het internet, kwamen wij uit op de site van Omer en Odille. Deze moet je gezien hebben, want deze unieke webshop staat voor originele en duurzame accessoires, cadeautjes en fijne musthaves voor onze kleintjes.

Omer en Odille

Geheel met het oog op duurzaamheid, wordt er bij de inkoop gelet op fairtrade, duurzaamheid, kwaliteit en dat de producten gemaakt zijn uit recycleerbare materialen. Zo draagt Omer en Odille een steentje bij aan het behoudt van de wereld. En het zijn stuk voor stuk prachtige producten die je niet overal tegenkomt.

omer en odille, baby cadeautjes

Unieke baby musthaves

De babykamer inrichting was nog nooit zo eenvoudig als met de prachtige spulletjes van Omer en Odille. Met de unieke, handgemaakte hangers, slingers en mobiles tover je de kamer van jouw kleintje in een handomdraai om in een prachtig sfeervol paradijs.

Helemaal weg zijn wij van de leuke bijtringen van Lexy Pexy. Ze worden met de hand gemaakt in New York en daar zijn ze helemaal hot! Sinds ze in de VOGUE gespot zijn, zijn ze immens populair! Wedden dat jij er ook één wilt?

Heb jij ook altijd pijn en kramp door het tillen van je kleintje in een zware autostoeltje? Dan zijn de handige Padalily kussentjes en Cocobelt een absolute musthave. Ze helpen je met het ondersteunen, zodat jij gezellig op pad kunt gaan met jouw kleintje.

Neem beslist een kijkje in deze wondere online babyshop

Bekijk hier voor meer babykamer inspiratie >>>

kinderwagenhanger flamingo, omer en odile, baby musthaves

Deze kinderwagen hanger Flamingo is zo leuk!!

omer en odille, babywebshop, kraamcadeau, wagenspanner, kinderwagenspanner, baby jongen cadeau

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/omer-en-odille/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/omer-en-odille
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242