hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


kleding noeser winter collectie, hippe babykleding

Published on oktober 13th, 2016 | by Robin

0

Fly Away met nOeser deze winter

‘Fly Away’ is het thema van de nieuwe collectie van nOeser en ze nemen je graag mee op (vlieg) reis. Reis mee in een collectie van mooie en zachte stoffen in prachtige kleuren en fantastische prints.

Reis in een luchtballon de wereld over, kijk je ogen uit met de vliegende olifanten en hoor de bijen langs je zoomen. Deze prints met de kleuren olijfgroen, framboos, petrol, okergeel en lichtgrijs zijn de trends voor het komende winterseizoen. Heerlijke kleuren die gemakkelijk te combineren zijn met elkaar, maar ook met andere kleuren. De collectie bestaat uit gehele babypakjes, broekjes, t-shirts, mutsen, sjaals en jasjes. Het is een stoere collectie voor stoere jongetjes!

Nieuwtje is dat de collectie van nOeser vanaf deze winter beschikbaar is tot en met maat 116. Dus mocht je al fan zijn? Dan kun je jouw kleine man nog langer laten genieten van de kleding van nOeser. Ben je nog geen fan? Dan geven wij je graag een impressie van de leuke collectie van deze winter.

De collectie van nOeser is verkrijgbaar via de online shop van Smallrebel.com. Wij zijn groot fan! Smallrebel heeft stoere, rebelse en vintage kledingmerken met een eigentijdse twist. De eigenaresse van de shop liep tegen het probleem aan dat ze het moeilijk vond om leuke kleding te kopen voor jongetjes. Dat is vanaf nu verleden tijd, want de collecties die Smallrebel heeft zijn leuk, speels en net even anders.

nOeser is een van de merken die Smallrebel.com verkoopt. nOeser biedt orginele biokatoen kleding en staat voor ‘be nutty, be nice’. Zij houden van gekkigheid en doet het graag goed. In alle collectie kun je altijd een fun detail terugvinden. Zoals je in deze collectie kunt zien met de vliegende olifanten.

nOeser winter collectie, noeser 2016-2017, nieuwe collectie, hippe babykleding

1. Bomberjasje

2. Grijze trui

3. Donkergrijs broekje

4. Lichtgrijs broekje

5. T-shirt

6. Babypakje

noeser winter collectie, hippe babykleding

nOeser.W16, NOESER WINTER COLLECTIE

 Comments are closed.

Back to Top ↑