online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Mama noeser-mama-vest-hippe-zwangerschapskleding

Published on oktober 24th, 2016 | by de Redactie

0

Twinnen met je mini-me in het nOeser mama vest

Wegens het succes van de nOeser wolmix vestjes voor kinderen van 0-6 jaar heeft kinderkledingmerk nOeser goed nieuws. De vestjes zijn weer aangevuld (back in stock!) én nOeser brengt eenmalig een mama vest op de markt! Hoe leuk is het om te twinnen met je mini-me? Je kleintje in een prachtig nOeser wolmix shortje of vestje en mama in een heerlijk, matchend vest.

Limited nOeser mama vest

Het nOeser mama vest is een baggy ‘onesize fits most’ model met fijne zakken aan de voorkant. Het vest is gemaakt voor mama’s en uiteraard past een prachtig zwanger buikje er ook prima in. Het vest is op verschillende manieren te combineren: style het stoer af op een leren broek, of casual met een mooie jeans en basic shirtje (onze persoonlijke favoriet!).

Het nOeser mama vest is exclusief verkrijgbaar op www.noeser.eu. De oplage is gelimiteerd, dus wees er snel bij!

noeser-mama-vest-hippe-zwangerschapskleding

noeser-mama-vest-hippe-zwangerschapskleding

Fotocredits Vier de liefde fotografie. Kinderwagen Joolz.Comments are closed.

Back to Top ↑