hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babykleding

Published on december 4th, 2017 | by Karen

0

Happy Noah in nOeser

Als je ons al een tijdje volgt, weet je dat wij gek zijn op het merk nOeser. Elke zomer en winter staat er een nieuwe collectie waar wij drie hoeraatjes tegen zeggen. Gericht op kinderen van 0-6 jaar maakt dit merk al ruim 4 jaar heerlijk zittende, mooie én organic kinderkleding. Deze winter neemt nOeser ons mee het heelal in, want de wintercollectie heeft als naam ‘Out of Space‘ meegekregen.

Getest: nOeser boxpakje

Happy baby Noah mocht dit heerlijke nOeser boxpakje uit de nieuwe collectie testen! Dit boxpakje in mosgroen heeft een grappige all over print: science, sterrenbeelden en ik spot zelfs een paper plane. Het pakje is best dik van stof, maar dat is volgens mij alleen maar beter voor deze winter. En uiteraard is die stof heerlijk stretchy, moet namelijk niet te stijf zitten als je lekker in de box of bij mama ligt te chillen.

Zoals het een goed boxpakje beaamt, vind je ook hier drukknoopjes bij de schouders en bij de luier. Zo kun je dus gemakkelijk de luier verschonen zonder dat je het hele setje aan en uit moet doen. Ook weer gefixt 🙂

nOeser maakt gebruik van zachte, neutrale en warme kleuren. Deze tinten zorgen ervoor dat de kledingstukken makkelijk met elkaar, maar ook met andere merken te combineren zijn. De prints springen in het oog, zonder schreeuwerig te zijn. Juist omdat ze subtiel en creatief zijn, vallen de leuke prints op. Ook zijn er unisex kledingstukken, wel zo makkelijk als je bijvoorbeeld het geslacht van de baby nog niet weet.

Baby Noah stond voor ons model, bedankt voor het ‘lenen’ van Noah, papa en mama!

BewarenBewaren

Tags: , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑