hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Lifestyle nijntje stoelendans spel, nijntje ontmoeten

Published on oktober 8th, 2017 | by de Redactie

0

Kom samen met je kindje nijntje ontmoeten

Is jouw kleintje ook gek van Nijntje? Lees je iedere avond een verhaaltje voor of heeft hij/zij misschien wel een Nijntje knuffel? Kom dan op 14 oktober samen naar de Utrechtse Kinderboekwinkel. Hier kunnen kinderen nijntje ontmoeten en levensgroot het nijntje stoelendans spel spelen met nijntje en samen met Nijntje even lekker knuffelen of op de foto. 

Van 4 tot en met 15 oktober vindt de jaarlijkse Kinderboekenweek plaats. En daar mag Nederlands meest beroemde konijn nijntje, van de hand van Dick Bruna, niet ontbreken. Daarom heten Identity Games en de Utrechtse Kinderboekwinkel nijntje op zaterdag 14 oktober van harte welkom in de geboortestad van Dick Bruna: Utrecht. Nijntje staat klaar om met alle kinderen te knuffelen, op de foto te gaan en het startsein te geven voor de levensgrote nijntje stoelendans, waar kinderen in de ochtend aan mee kunnen doen.

nijntje stoelendans spel


nijntje stoelendans
bevat een muziekdoos die vrolijke liedjes speelt. Pak een dansopdracht en druk op de knop van de muziekdoos om de muziek te laten spelen. Op de grond liggen danscirkels waar je met nijntje op danst tot de muziek stopt. Draai nu de danscirkel om waar je op staat. Wat zie je op het plaatje? Het spel kan worden gespeeld met kinderen vanaf 1 jaar tot en met 4 jaar. Voor elke leeftijd is een speltechniek.

nijntje ontmoeten

Locatie:                De Utrechtse Kinderboekhandel, Ganzenmarkt 10, 3512 GD Utrecht

Datum:                 Zaterdag 14 oktober 2017

Tijd:                       09:30 – 11:30 uur

Leeftijd:                Geschikt voor 1-4 jaar

Nijntje stoelendans spel, nijntje speelgoed

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/nijntje-ontmoeten/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/nijntje-ontmoeten
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242