Kom samen met je kindje nijntje ontmoeten

8 oktober 2017

Is jouw kleintje ook gek van Nijntje? Lees je iedere avond een verhaaltje voor of heeft hij/zij misschien wel een Nijntje knuffel? Kom dan op 14 oktober samen naar de Utrechtse Kinderboekwinkel. Hier kunnen kinderen nijntje ontmoeten en levensgroot het nijntje stoelendans spel spelen met nijntje en samen met Nijntje even lekker knuffelen of op de foto. 

Van 4 tot en met 15 oktober vindt de jaarlijkse Kinderboekenweek plaats. En daar mag Nederlands meest beroemde konijn nijntje, van de hand van Dick Bruna, niet ontbreken. Daarom heten Identity Games en de Utrechtse Kinderboekwinkel nijntje op zaterdag 14 oktober van harte welkom in de geboortestad van Dick Bruna: Utrecht. Nijntje staat klaar om met alle kinderen te knuffelen, op de foto te gaan en het startsein te geven voor de levensgrote nijntje stoelendans, waar kinderen in de ochtend aan mee kunnen doen.

nijntje stoelendans spel


nijntje stoelendans
bevat een muziekdoos die vrolijke liedjes speelt. Pak een dansopdracht en druk op de knop van de muziekdoos om de muziek te laten spelen. Op de grond liggen danscirkels waar je met nijntje op danst tot de muziek stopt. Draai nu de danscirkel om waar je op staat. Wat zie je op het plaatje? Het spel kan worden gespeeld met kinderen vanaf 1 jaar tot en met 4 jaar. Voor elke leeftijd is een speltechniek.

nijntje ontmoeten

Locatie:                De Utrechtse Kinderboekhandel, Ganzenmarkt 10, 3512 GD Utrecht

Datum:                 Zaterdag 14 oktober 2017

Tijd:                       09:30 – 11:30 uur

Leeftijd:                Geschikt voor 1-4 jaar

Nijntje stoelendans spel, nijntje speelgoed

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
20-leukste-kraamcadeaus

De 20 leukste kraamcadeaus

Je wilt kersverse ouders iets geven dat zowel origineel, nuttig als hartverwarmend is. Met de komst van een nieuw kindje...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....