Nieuw fashion label; Kids Gallery

15 augustus 2022

Op 15 augustus lanceert het nieuwe fashion label Kids Gallery. Dit unieke en uitgesproken merk is verkrijgbaar voor jongens en meisjes in maat 56 t/m maat 116. De collecties zijn in eerste instantie exclusief via de winkels en webshop van Prénatal te koop.  

Kids Gallery is eigentijds en eigenzinnig. De creatieve collecties van dit merk zijn altijd geïnspireerd op de laatste trends. Kenmerkend voor Kids Gallery zijn de vernieuwende materialen en stoffen die in de collecties te vinden zijn: altijd met oog voor detail en in verrassende kleurcombinaties en prints. Speciaal ontworpen voor ouders en kinderen die staan voor authenticiteit en het maken van eigen keuzes, én daarnaast bedoeld om creatieve combinaties te kunnen maken, ook met andere merken. Voor deze ouders is samen met hun kinderen herinneringen maken iets wat ze belangrijk vinden. Dat ze daarbij zelf soms ook nog avontuurlijk als een kind zijn is onvermijdelijk.

Het motto van het merk is dan ook ‘Dare to be!’.

Winters kleurenpallet

De kenmerkende vernieuwende materialen en stoffen van het merk zijn ook in de eerste Kids gallery collectie te vinden. Van tule tot rib en van breisels tot soepele sweatstof. Qua prints bestaat deze collectie uit streepjes, ruitjes en bloemenprints. In de girls collectie is de nieuwe kleurencombinatie van fuchsia, vergrijsde paars, lila, beige en een klein oranje accent te zien. In de boys collectie staan de lila- en groentinten centraal.  

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerjasjes baby peuter (1)

Heerlijke jasjes voor het voorjaar

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine...
prenatal babykleding sweet petit duurzaam

Sweet Petit Mini – Exclusief bij Prénatal

Vanaf maandag 30 januari heeft Sweet Petit er een een klein zusje bij: Sweet Petit Mini. Sweet Petit is een...
babykleding peuterkleding kleuterkleding

Riffle SS23, the story continues…..

Nog niet al te lang op de markt, maar zeker een blijver, heeft Riffle de nieuwe AW23 collectie al weer...