Nieuw fashion label; Kids Gallery

15 augustus 2022

Op 15 augustus lanceert het nieuwe fashion label Kids Gallery. Dit unieke en uitgesproken merk is verkrijgbaar voor jongens en meisjes in maat 56 t/m maat 116. De collecties zijn in eerste instantie exclusief via de winkels en webshop van Prénatal te koop.  

Kids Gallery is eigentijds en eigenzinnig. De creatieve collecties van dit merk zijn altijd geïnspireerd op de laatste trends. Kenmerkend voor Kids Gallery zijn de vernieuwende materialen en stoffen die in de collecties te vinden zijn: altijd met oog voor detail en in verrassende kleurcombinaties en prints. Speciaal ontworpen voor ouders en kinderen die staan voor authenticiteit en het maken van eigen keuzes, én daarnaast bedoeld om creatieve combinaties te kunnen maken, ook met andere merken. Voor deze ouders is samen met hun kinderen herinneringen maken iets wat ze belangrijk vinden. Dat ze daarbij zelf soms ook nog avontuurlijk als een kind zijn is onvermijdelijk.

Het motto van het merk is dan ook ‘Dare to be!’.

Winters kleurenpallet

De kenmerkende vernieuwende materialen en stoffen van het merk zijn ook in de eerste Kids gallery collectie te vinden. Van tule tot rib en van breisels tot soepele sweatstof. Qua prints bestaat deze collectie uit streepjes, ruitjes en bloemenprints. In de girls collectie is de nieuwe kleurencombinatie van fuchsia, vergrijsde paars, lila, beige en een klein oranje accent te zien. In de boys collectie staan de lila- en groentinten centraal.  

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kleine-kinder-schoenen

Hoe je online hoogwaardige babykleding kunt vinden voor een mooie prijs

Het vinden van hoogwaardige baby- en peuterkleding voor een mooie prijs kan een uitdaging zijn, maar met de opkomst van...
z8-xmas-24mood0809-24980

Feestkleding voor de kleintjes

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat veel mensen zich klaar maken voor de feestdagen....
babyjas baby jas meisjes jongens

Wat een uitvinding, de Fossy babyjas. 

Hier thuis is het altijd ellende! Truien en jassen.. Het aantrekken hiervan gaat echt altijd met weerstand en soms zelfs...