“Ik houd niet onvoorwaardelijk van mijn kind”

28 januari 2017

Een roze wolk? Voor sommige vrouwen bestaat deze niet. Babygehuil gaat door merg en been. Stel je voor dat je het continu hoort. Flair sprak met Charlotte die een huilbaby kregen.

Na een vlotte bevalling van de eerste wilde Charlotte en haar man al snel een tweede. Alles leek goed te gaan totdat haar tweede kindje van de een op andere dag ging huilen. ‘Ik hou niet onvoorwaardelijk van Stan’. Met moeite kreeg zij de woorden over haar lippen, maar het was de harde realiteit. Stan huilde meer dan 10 uur per dag. Hij was ontroostbaar, waar Charlotte het idee kreeg dat ze een slechte moeder was. Zoiets zeggen was een taboe en ze hing het ook niet aan de grote klok, maar het was wel de waarheid.

Charlotte was 24 toen ze beviel van haar eerste kindje, na 6 maanden was ze alweer zwanger van de tweede. Ze gingen verhuizen, ze werkte full time, ze deed overal aan mee. Tijdens haar tweede zwangerschap ging op een gegeven moment wel het licht uit en moest ze rustiger aan gaan doen, daarnaast had ze ook nog eens zwangerschapsdiabetes. De bevalling ging vervolgens ook niet van een leien dakje en na een aantal dagen begon Stan in eens meer te huilen. Ontroostbaar was hij en niks hielp. Charlotte en haar man sliepen maar 1 uur per nacht en dat gaat je enorm opbreken. Langs artsen geweest, voeding aangepast, in een draagdoek gedragen, wandelen, echt alles heeft Charlotte geprobeerd. Maar ze kreeg hem niet stil en dat maakte haar heel erg onzeker: waarom kan ik hem niet troosten. Tot dat hij 3 maanden was en was het huilen van de een op andere dag opgehouden. Zo blij is ze nu met haar kinderen.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

keuken

3x tips voor een keuken met klasse

Er is geen plek in huis die zo veel karakter kan uitstralen als de keuken. Het is de plek waar...
Beeldje-van-de-zwangerschap

Leg jouw zwangerschap vast met een 3D zwangerschapsbeeldje

Echo’s van je kindje in je buik, geboortekaartjes, een babyshower of de eerste foto’s van dat kleine wondertje. Er zijn...
img (2)

Style your baby bump in deze hippe zwangerschapskleding

Hippe zwangerschapskleding is er eigenlijk niet denk je wanneer je zwanger bent. Maar wanneer je goed kijkt zijn er zeker...