hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babykamer negenmaandenbeurs

Published on februari 21st, 2018 | by de Redactie

0

Negenmaandenbeurs: The place to be!

De Negenmaandenbeurs is the place to be voor jou als je zwanger bent of net een kindje hebt gekregen. Je vindt er o.a. de laatste trends in babyland, must-haves voor jouw leven met een kindje, stylingtips voor de babykamer, deskundig advies over bijvoorbeeld voeding of verzorging en nog veel meer! Natuurlijk is het ook gewoon een heel gezellig dagje uit!

De Negenmaandenbeurs wordt van woensdag 21 tot en met zondag 25 februari gehouden in de Rai in Amsterdam en is het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s.

Inspiratie voor jou en je kleintje

Als (aanstaande) moeder ben je altijd op zoek naar tips en adviezen en handige musthaves voor jouw baby. Naast een heleboel shops en merken is hét grootste online warenhuis wehkamp ook aanwezig op de beurs. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor jouw kleintje. Weet je het even niet meer? Download dan hun handige babyuitzetlijst. Hier staat alles op wat je nodig hebt. Wist jij dat je bij wehkamp ook de grote aankopen, zoals babykamer meubels en een kinderwagen kunt bestellen en dat ze deze dan bij je thuis bezorgen? Super handig! Naast de grote benodigdheden, kun je hier ook terecht voor luiers, babykleding, leuke accessoires en heel veel inspiratie voor jou en je kleintje.

Minister Koolmees gaat in gesprek met vaders op Negenmaandenbeurs

Het actiever betrekken van de vader bij de komst van de baby valt op in de programmering van de Negenmaandenbeurs. Wouter Koolmees, Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, gaat woensdag 21 februari om 11.30 tijdens de speciale editie van het ‘Papaklas College’ (een initiatief van o.a. Sander de Heer van Q-Music), in gesprek met (aanstaande) vaders over dit onderwerp. Daarnaast kunnen ouders de financiële consequenties van hun werk-zorgverdeling beoordelen met de WerkZorgBerekenaar en komen ze alles te weten over sparen en beleggen voor hun kind. Daarmee staat de beurs niet alleen in het teken van de babyuitzet, maar vooral ook uit informatieve workshops.

Speciaal voor de Negenmaandenbeurs heeft wehkamp heel veel TOP aanbiedingen! Je kunt ze op de beurs shoppen, maar ook online: Negenmaandenbeurs – totale collectie. En bij bestelling van 50 euro of meer aan babyartikelen maak je bij wehkamp kans op twee gratis entreekaarten voor de Negenmaandenbeurs.

Negenmaandenbeurs, winactie

Meyco babydekens en babylakens

Difrax flessenwarmer

Omslagdoek

Snoozebaby speenknuffel & Difrax panda knuffel

Babybadstoeltje

Gestreepte jurk & groene jurk

Handige luiertas

 

 

 

Lees hier hoe de Negenmaandenbeurs 2017 geweest is

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/negenmaandenbeurs/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242

Tags: , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/negenmaandenbeurs
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242