Negenmaanden beurs

27 februari 2024

Yes! Deze editie gingen wij naar de Negenmaanden beurs! Het was altijd wel een bucketlist ding, de Negenmaanden beurs. En daar ga je natuurlijk heen als je in verwachting bent, want hier vind je alle nieuwste baby musthaves.

Tijdens de zwangerschap van mijn dochter wilde ik hier al heel erg graag naartoe. Maar helaas kon dit niet omdat het lichamelijk voor mij lastig was. Heel erg balen, zeker omdat ik hier zo naar had uitgekeken. Maar tijdens deze editie mocht ik voor BABYLABEL een kijkje gaan nemen. En ik nam mijn moeder en dochter mee.

Parkeren en met de bus.

Wij hadden ervoor gekozen om met eigen auto te gaan. Zo kon de rolstoel gemakkelijk mee die ik helaas wel (weer) nodig heb tijdens deze zwangerschap. We konden gaan wanneer het voor ons genoeg was en mijn dochter kon nog slapen onderweg. Dit leek ons erg handig. We zijn op de zaterdag geweest en parkeren bij de RAI was voor ons geen optie omdat je geen parkeerplek kon reserveren. Wij hadden ervoor gekozen om iets verder weg te parkeren. Bij het parkeerticket zat toegang voor de pendelbus in. Dit was erg fijn. Er stonden meer dan genoeg bussen te wachten op de parkeerplaats en ook de terugweg verliep goed! Echt wel een tip, verder weg parkeren, mocht je er de volgende editie bij zijn.

Op de Negenmaanden beurs

Eenmaal op de Negenmaanden beurs kon het shoppen en rondkijken beginnen. We begonnen bij hal 10. Verschillende standhouders hadden een leuke actie. Zo mocht je bijvoorbeeld gratis draaien aan een rad waarbij leuke prijzen te winnen waren. Er stond wel een rij, maar je had sowieso prijs. Wij besloten om niet te gaan draaien, maar wel twee gevulde tassen bij deze standhouder mee te nemen. De inhoud was een verassing. Maar echt het geld waard! Wij besloten daarna verder te lopen.

We keken onze ogen uit op de Negenmaanden beurs

Zoveel mooie en interessante bedrijven stonden in deze hal. Wij konden niet overal blijven stilstaan, maar er was enorm veel te zien. Wel hebben we een bezoekje gebracht aan de Frigg, Organix, Ouders van nu, en nog veel meer mooie andere bedrijven. We keken onze ogen uit.

Na hal 10 zijn we naar hal 11 gegaan. Hier was een verschoningsruimte te vinden waar hele fijne verwarmde aankleedkussen lagen om je kleintje op te kunnen verschonen. Hier hebben wij natuurlijk even gebruik van gemaakt. Ook was er een prettige ruimte om in alle rust te kolven of te voeden. Wel zo handig en fijn voor borstvoeding gevende moeders. Verder hebben we hier, in deze hal, een lekkere tosti gegeten en hebben we Dikkie Dik ontmoet. We zijn op de foto geweest en hebben ook hier weer gestaan bij verschillende bedrijven.

Heel veel leuke baby musthaves

Romp&Roll is een prachtig nieuw merk voor rompertjes, Wumbynl is het bedrijf van de verwarmde verschoningsmatjes en bij Birthbeer kon je verschillende beren zien die je kunt laten maken. De beren hebben het geboortegewicht en de lengte waarmee je baby geboren is. Een prachtig kraamcadeau! Ook hier stonden heel veel mooie bedrijven met leuke baby musthaves

De hal met grotere baby aankopen

Na hal 11 zijn we naar de laatste hal gegaan. De hal waar de kinderwagens te testen waren, de fietsstoeltjes van Urban Iki te zien waren en waar Maxi Cosy alle producten had staan om deze te bewonderen.  En natuurlijk waren hier nog veel meer bedrijven te vinden. Echt een hal waarin je op onderzoek uit kon gaan voor de grotere babyaankopen. 

Terug naar huis.

Eenmaal weer buiten de RAI konden we zo weer in de bus richting de auto. Erg handig en echt een aanrader vinden wij. We hebben deze dag onze ogen uitgekeken en weer veel mooie en nieuwe merken mogen ontdekken. Ik vond het erg leuk om dit te hebben meegemaakt. We gingen met heel veel moois weer terug naar huis en zijn een hele ervaring rijker. Een dag om niet te vergeten en een vinkje achter de beurs! Die kan van het lijstje af. 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Eerste dag naar de opvang: alles wat je baby nodig heeft volgens een kinderverzorgster 

Instappen in een opvang of kleuterschool gebeurt traditioneel vaak na een schoolvakantie. Als nieuwe ouder is het vaak een uitdaging...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...
IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...