Niks meer kwijt met naamlabels van My Nametags

29 maart 2018

Mijn dochtertje gaat twee keer in de week naar de peuterspeelzaal. Ik had er geen erg in om haar naam ergens op te zetten. Ik dacht daar niet over na. Want ja, het is toch gewoon van haar? Daar blijven anderen toch wel van af? Helaas werk dat niet zo. In tegendeel, voor dat je het weet is het weg. M’n dochtertje is zo gehecht aan haar eigen spulletjes. Gelukkig mochten we de naamlabels van My Nametags testen.

Toen ik haar een keer op haalde en we weer thuis kwamen was haar fles kwijt. M’n dochtertje helemaal in paniek want het was ‘haar’ fles. Bellen naar de peuterspeelzaal maar nergens was het te vinden. Geen probleem dacht ik, en we reden samen naar de winkel om een andere fles te halen.

Naamlabels van My Nametags

naamlabelsMaar zo kan je natuurlijk niet door blijven gaan, want dit gebeurde namelijk vaker met verschillende spullen. De juffen hebben verschillende kinderen met allemaal verschillende spullen en ze weten niet wat van wie is. Gelukkig mocht ik deze leuke review doen, toen pas dacht ik: dat is een goed idee zeg! Heel simpel maar zo handig, en de naamlabels plakte ik overal met plezier op. Op haar heilige fles, op haar tasje, op het zakje waar de luiers in zitten en op haar broodtrommeltje. Niet alleen ik vond het handig maar ook m’n dochtertje. Ze vond het er mooi uit zien en zei: “mama mooi”.

Toen ik de keer daarop Mila naar de peuterspeelzaal bracht met haar tasje vol met stickers, was ze trots. Toen ik haar een aantal uurtjes later weer ging ophalen zei de juf: “dat is handig en ziet er nog gezellig uit ook.” Het allerbelangrijkste is: ze blijven nog netjes zitten ook! Ze rafelen niet af of ze vallen niet af. Mama blij, want ik hoef geen andere spulletjes meer te kopen. En de juffen blij want ze weten nu wat van Mila is.

Bekijk hier de naamlabels en meer producten van My Nametags >>

Lees meer Babylabel reviews >>

naamlabels

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
keuken

3x tips voor een keuken met klasse

Er is geen plek in huis die zo veel karakter kan uitstralen als de keuken. Het is de plek waar...