Niks meer kwijt met naamlabels van My Nametags

29 maart 2018

Mijn dochtertje gaat twee keer in de week naar de peuterspeelzaal. Ik had er geen erg in om haar naam ergens op te zetten. Ik dacht daar niet over na. Want ja, het is toch gewoon van haar? Daar blijven anderen toch wel van af? Helaas werk dat niet zo. In tegendeel, voor dat je het weet is het weg. M’n dochtertje is zo gehecht aan haar eigen spulletjes. Gelukkig mochten we de naamlabels van My Nametags testen.

Toen ik haar een keer op haalde en we weer thuis kwamen was haar fles kwijt. M’n dochtertje helemaal in paniek want het was ‘haar’ fles. Bellen naar de peuterspeelzaal maar nergens was het te vinden. Geen probleem dacht ik, en we reden samen naar de winkel om een andere fles te halen.

Naamlabels van My Nametags

naamlabelsMaar zo kan je natuurlijk niet door blijven gaan, want dit gebeurde namelijk vaker met verschillende spullen. De juffen hebben verschillende kinderen met allemaal verschillende spullen en ze weten niet wat van wie is. Gelukkig mocht ik deze leuke review doen, toen pas dacht ik: dat is een goed idee zeg! Heel simpel maar zo handig, en de naamlabels plakte ik overal met plezier op. Op haar heilige fles, op haar tasje, op het zakje waar de luiers in zitten en op haar broodtrommeltje. Niet alleen ik vond het handig maar ook m’n dochtertje. Ze vond het er mooi uit zien en zei: “mama mooi”.

Toen ik de keer daarop Mila naar de peuterspeelzaal bracht met haar tasje vol met stickers, was ze trots. Toen ik haar een aantal uurtjes later weer ging ophalen zei de juf: “dat is handig en ziet er nog gezellig uit ook.” Het allerbelangrijkste is: ze blijven nog netjes zitten ook! Ze rafelen niet af of ze vallen niet af. Mama blij, want ik hoef geen andere spulletjes meer te kopen. En de juffen blij want ze weten nu wat van Mila is.

Bekijk hier de naamlabels en meer producten van My Nametags >>

Lees meer Babylabel reviews >>

naamlabels

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

379638479_6665973566829572_2972752241048304617_n

Blitse herfst schoentjes van Bunnies

Deze prachtige schoentjes kregen we van het merk Bunnies uit de nieuwe collectie en wij mochten ze uit testen. Een...
286473b9-2dfc-4380-9051-fb2226fe6d36

Review; Super zacht deze Timboo cuddle towel!

Kennen jullie Timboo al? Wat een prachtig merk is dat! Perfect voor de allerkleinsten maar ook zeker voor de dreumes...
DSC08771

Review; Gek op badderen met deze leuke bootjes

Toen Rae geboren werd, mocht ze na 2 dagen in bad. Een heerlijk moment vond ik dat! Zelfs terwijl ik...