online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Babykleding musthaves for newborns, hippe babykleding, leuke babyspullen

Published on januari 14th, 2016 | by Tamara J.

0

MUSTHAVES FOR NEWBORNS

Heb je wat babykleding inspiratie nodig? Dan zit je bij Babylabel goed. Wij houden de laatste trends bij op het gebied van babykleding. Wat is hot en happening en wat zijn de merken van dit moment voor je baby. Hieronder de musthaves voor newborns voor dit seizoen!

Newborn kleding

We spotten veel rustige, zachte kleurtjes met te gekke opdrukken en printjes. De rustige kleuren zijn altijd wel erg geliefd bij de new borns. Het leuke aan deze items is dat je het voor zowel een meisje als jongen kan combineren. Ook leuk voor de mama’s to be die niet kunnen wachten met shoppen, en nog niet weten of het een meisje of jongen word. Lets’s go basic met een goud randje!

Als je niet weet wat voor kraam cadeau je moet geven dan hebben deze geselecteerde items zeker de WOW factor.

Wij hebben voor jullie een overzicht gemaakt van de hot en happening merken van dit moment dé MUSTHAVES FOR NEWBORNS. Welke vind jij het leukst?

MUSTHAVES FOR NEWBORNS

musthave for newborns, hippe babykleding, leuke babyspullen

  1. Lovely jumpsuit Freddy the Fish by Noeser
  2. Grijze sweater met zwarte bliksem opdruk by Ebzo
  3. Bath time by Baby Aspen
  4. Musthave for little indians by HolaPequeno
  5. Circle by NUNUNU
  6. Your little fashionista wil love these booties by Little Indians
  7. Bodysuit MILK OFF by Carlijn Q

Tags: , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑