Click, click…..gotcha little monster!

18 december 2015

Met bijna vier jaar verschil tussen het middelste en jongste kind, was ik bijna vergeten hoe vermoeiend slechte nachten zijn. De jongste heeft die herinneringen weer heel erg levend gemaakt. Wat maakte hij er een potje van het eerste half jaar! Ik noemde hem altijd liefkozend ‘klein monster’. Deze monster look past daar perfect bij.

Nu bij veel winkels de Sale is begonnen, is het natuurlijk nog leuker shoppen. Hoe graag ik ook kinderkleding koop, ik let wel op de prijs. En soms laat ik items die ik heel, heel graag wil hebben toch echt liggen omdat ik ze veel te duur vind.

Nu zijn er veel items afgeprijsd, bijvoorbeeld het te gekke broekje en de stoere longsleeve van Munster Munster Kids. Ik vind de combi van het blauw met zwart zo mooi. En hoewel je misschien denkt dat het lastig combineren is, past er juist heel veel bij. Denk aan een shirt, sweater of blouse in wit, zwart, blauw, bruin, grijs of denim. Keuze genoeg!

De schoentjes van Tough Cookie Store zijn stuk voor stuk te gaaf. Ik heb bij deze outfit gekozen voor de bruine variant met blauwe veters. Dat is weer eens wat anders dan al het zwart dat je tegenwoordig voorbij ziet komen. En het staat te gek bij het mooie blauw van de broek.

Vanaf de zwarte muts van Indikidual staren gekke monsterogen je aan. Een heel ander merk maar qua kleur en print een hele mooie combi met de items van MunsterKids.

Gaat jouw kindje altijd af op je telefoon of kruipt hij direct richting televisie? Met deze houten camera van ByJune is hij vast wel even zoet. Laat hem maar eens foto’s van jou maken in plaats van andersom. Wat een leuk speelgoed en natuurlijk een hele toffe eyecatcher voor de kinderkamer.

Click, click…..gotcha little monster

munsterkids, hippe babykleding, babylabel

1. Broek Munster Kids
2. Longsleeve Munster Kids
3. Schoentjes by Tough Cookie Store
4. Muts Indikiual
5. Houten camera

 

Babykleding SALE >>

Meer babykleding >>

Bekijk ook de kinderkleding sale op Boyslabel >>

Bekijk ook de kinderkleding sale op Girlslabel >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

379638479_6665973566829572_2972752241048304617_n

Blitse herfst schoentjes van Bunnies

Deze prachtige schoentjes kregen we van het merk Bunnies uit de nieuwe collectie en wij mochten ze uit testen. Een...
Kopie van meisjeskleding

Musthaves voor mama en baby..

Yes! Het is (eindelijk) zover… Twee streepjes pronken op je zwangerschapstest. Een warm gevoel van binnen overvalt je en tegelijkertijd...
Ontwerp-zonder-titel-2

Gespot! Winterjasjes voor de kleintjes

Ben jij al toe aan het winterse weer? De nieuwste collecties stromen de winkels binnen en daar zijn wij meer...