Mum to Be musthaves – wat heb je allemaal nodig?

7 oktober 2021

Vanaf het moment dat je zwanger bent krijg je de meest goed bedoelde adviezen en tips van andere moeders. Allemaal van harte welkom natuurlijk maar wat heb jij nou echt nodig voor jou en je baby? Wat mag je echt niet vergeten op je uitzetlijst als je zwanger bent? Wij zetten de belangrijkste Mum to Be musthaves voor je op een rij.

Mum to Be musthaves

Twinning kleding voor jou en je kleintje

Joolz kinderwagen

Eerste babyboekje

Vestje & shirtje & broekje

Knuffeldoekje

Limited edition babyfoon

Wat mag je zeker niet vergeten?

Bij onze mum to be shoppingcollages staan de leuke mum to be musthaves die je wel nodig hebt, maar misschien wil je net een andere kleur of liever een ander product. Maar wat heb je ECHT NODIG voordat je gaat bevallen?

mum to be musthaves, mommy mustshaves, zwangerschaps musthaves, babyuitzet, uitzetlijst, baby uitzet musthaves, aanstaande mama

Jurkje met ceintuur

Wikkeldeken

Slaapzak

Difrax babyfles

Luiertas

Bugaboo kinderwagen

Naïf magical mom giftset

1# Zwangerschapskleding

Zwangerschapskleding ga ik ECHT niet dragen. Ik hoor het mezelf nog zo zeggen. Maar wanneer je iets verder in je zwangerschap bent en je al een echt buikje begint te krijgen, dan gaat normale kleding knellen en zit echt niet lekker meer, geloof mij! Ook een voedingsbh is al prettig om te dragen tijdens de zwangerschap. Waar een normale bh de borsten kan afknellen, rekt een (niet gevormde) voedingsbeha mee en vormt zich naar je lichaam.

2# Newborn kledingsetje

De eerste babykleertjes koop je het liefste zelf. Natuurlijk weet je wel dat je straks bij de kraamcadeaus veel kleding kunt verwachten maar niets is leuker dan ook zelf wat spullen uit te zoeken. Hoort bij de voorpret zeg ik altijd maar. Plus het maakt het ook echter dat er straks zo’n klein hummeltje in dat zachte pakje zal zitten. Schrik niet als de maat je echt veel en veel te klein lijkt. Trust me.. de eerste weekjes zal het nog zwemmen in het pakje zijn.

3# Babykamer uitzet

Het mooiste kamertje van het huis gaat dit worden: jullie babykamer. Hier gaat je kleine wondertje in slapen en later ook in spelen. Maar nu tijdens je zwangerschap kun je hier alleen nog maar van dromen en genieten. Want genieten doe je wanneer je het kamertje af hebt en er de eerste kleertjes en babyspulletjes in hebt liggen. Zo leuk! Ga alvast aan de slag!

4# De kinderwagen

Misschien weet je al precies welke kinderwagen je wilt hebben, maar het kan een best lastige opgave zijn. Er zijn zoveel merken, soorten, kleuren in verschillende prijzen. De keuze voor een kinderwagen is voor iedere ouder persoonlijk. Oriënteer je daarom allereerst op internet en ga eventueel proeflopen met een kinderwagen in de winkel. Kijk of hij echt past bij jullie beiden!

5# Luiers

Luiers kun je nooit genoeg hebben, dus zorg ervoor dat je deze alvast volop inslaat. Als je de aanbiedingen wekelijks in de gaten houdt, bespaar je behoorlijk wat geld! KIJK HIER VOOR AANBIEDINGEN

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel

De beste accessoires voor zwangere vrouwen

Zwanger zijn heeft iets magisch over zich, maar brengt ook wat obstakels met zich mee. Gelukkig zijn er vele accessoires...
IMG_1074-scaled-1

5 unieke manieren om jouw zwangerschap vast te leggen!

Een bijzondere tijd is aangebroken. Alles staat nu in het teken van jouw zwangerschap en deze periode wil je natuurlijk...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...