Met een luiertas kun je samen met je baby op stap gaan zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoe je alle spulletjes van je kindje moet meenemen. Je kunt er flessen, fopspenen, reservekleren en -luiers, speelgoed en andere spullen in opbergen. Luiertassen of verzorgingstassen zijn zeer handig en comfortabel in gebruik en je kunt ze hangen aan je kinderwagen. En met deze mooie luiertassen wil jij zeker gezien worden!

koeka, cowboysbag, verzorgingstas, baby-label

Deze stoere Koeka Lugano Verzorgingstas is niet alleen handig, maar ook nog eens heel erg mooi! Er past ontzettend veel in, is van zeer mooie kwaliteit en een absolute blikvanger voor aan de kinderwagen. Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen; donker grijs en taupe. Dat wordt lekker op pad gaan met je kleintje!!


BABYLABEL, Hippe luiertassen, mooie luiertassen

8x bijzonder mooie luiertassen

1. Prachtig is de luiertas van Koeka uitgevoerd in samenwerking met Cowboysbag en gemaakt van zacht nubuck leer. De tas is voorzien van talloze handige vakjes om alle verzorgingsartikelen in kwijt te kunnen als je met je kindje op stap gaat.

2. Deze fashionable luieretui van Koeka leent zich uitstekend voor het ‘bag in bag’ principe in je eigen tas en is uit te vouwen tot een verschoningsmat.

3. Grijze Lässig luiertas is mooi, praktisch en lekker ruim van binnen, alles past er in!

4. Bijzonder mooi  is deze Armani Baby Luiertas met verschoningsmatje en thermohouder

5. Vrolijke luiertas “dots naturel” van het merk Bebe-Jou.

6. De donkerblauwe Joolz Day Earth verzorgingstas heeft een verschoningsmatje en een speciaal lipje waarmee je de voering makkelijk naar buiten kan trekken en schoon kan maken.

7. De zwarte Cowboysbag is ideaal en stylish als luiertas.

8. Absoluut favoriet is nog altijd de Fab luiertas!


Prachtige Mommy bag van Childwood!


PacaPod verzorgingstassen

PacaPod verzorgingstassen zijn designer tassen met een slim ontworpen indeling met uniek 3-in-1 systeem. Iedere PacaPod tas bevat twee uitneembare binnentassen (een luiertas en geïsoleerde voedingstas) en ook een groot gedeelte voor mama’s/papa’s spulletjes.

De PacaPod tas heeft veel vakjes en ritsjes zodat alles logisch kan worden opgeborgen, zo ben je nooit meer iets kwijt! Iedere PacaPod tas wordt geleverd met een verschoningsmatje, een flessenwarmer en ophanghaken voor aan de kinderwagen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen zodat er voor iedere mama/papa een geschikte verzorgingstas is!

LEES OOK: