Mooi in je kraambed

22 november 2017

Je bent er bijna. De laatste loodjes zijn ingegaan. Jouw buik is de afgelopen maanden enorm gegroeid en dat is even wennen. Zeker met slapen. In het begin lukt het nog wel om lekker te liggen op je rug en buik, maar op een gegeven moment lukt het niet meer en moet je jezelf toch even aanleren om op je zij te gaan liggen.

Mooi in je kraambed

Zeker aan het einde van je zwangerschap is het prettig om te slapen met een voedingskussen tussen je benen. Dat legt iets minder druk op de zijkant van je lichaam. Aan nachtrust ontbreekt het soms nog wel is. Ook wanneer de kleine er is, maak je niet meer de nachten die je gewend bent.

Inleveren nachtrust

Mooi in je kraambed - Noppies

Ik ben nu zelf 5 maanden moeder en heb veel nachtrust moeten inleveren, maar op een gegeven moment zit het ook wel weer in je systeem en wen je aan minder uren in een nacht. Zeker als de kleine er is en je in de ochtend naar zijn kamertje loopt en hij met een grote glimlach naar je kijkt. Dan ben je de korte nacht zo weer vergeten.

Comfy, functioneel én stijlvol

Wel heb ik soms gehad dat ik mij tijdens de zwangerschap en (vooral) daarna niet helemaal sexy voelde. Je lichaam verandert enorm en dat is even wennen. Snel zoek je dan naar functionele kledingstukken in bed. Je denkt vaak makkelijk en het enige wat voor je even belangrijk is, is op zoek gaan naar wat extra slaap.

Maar wie heeft gezegd dat makkelijk, functioneel en stijlvol niet samengaan? Daar ben ik achtergekomen. Ik laat jullie graag zien wat voor een items perfect zijn in deze combinatie. Ik voelde me er zelf prettig bij en mijn partner heeft en had ook meteen weer wat moois om naar te kijken. Op een gegeven moment voelde ik me weer vrouw en zelfs weer sexy! En ik denk dat veel vrouwen dat toch graag willen. En zeg nou zelf; je wilt straks toch ook mooi in je kraambed liggen?

Shop hier

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
positiekleding-zwangerschapskleding-voedings-bh

Comfortabel maar stijlvol: outfit ideeën voor mama’s met een baby

Als kersverse mama doe je er alles aan om zo goed mogelijk voor je kleintje te zorgen. Dat kost veel...
keuken

3x tips voor een keuken met klasse

Er is geen plek in huis die zo veel karakter kan uitstralen als de keuken. Het is de plek waar...