online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Babykleding moodstreet babykleding

Published on mei 10th, 2017 | by Robin

0

A New Baby Look by Moodstreet babykleding

Frisse kleuren ben ik wel weer aan toe, de kou trekt meer weg en we gaan alweer richting de warmere dagen. Luchtige, makkelijke en met frisse kleuren vind ik dan belangrijk voor kleding voor mijn kleine mannetje. Bij deze eigenschappen past de Moodstreet babykleding perfect. Zij maken gebruik van mooie materialen die zacht aanvoelen, hebben altijd net even een andere kleur dan anders en verrassende details. En volgens mij zit deze babykleding heerlijk bij mijn kleintje. Zo voelt het in ieder geval en ik merk aan hem dat hij er goed in kan bewegen.

Moodstreet babykleding

Zelf ben ik in het bezit van een lichtblauw setje van een broekje en een shirt (helemaal vol met auto’s, wie wil dat nu niet!). Lekker stoer voor mijn kleine mannetje. Het fijne eraan is dat de stof van de gehele look zacht aanvoelt en dat deze ook dun is. Hierdoor kun je het setje gemakkelijk dragen met een vestje en dan stroopt niet het hele shirt die er onder zit naar boven, ideaal. Ook van het vestje is de stof zacht en makkelijk aan te doen, door dat de mouwen niet van een stugge stof zijn. Het midden gedeelte van het vestje, is gemaakt van een dikkere stof, waardoor dit vestje nog stoerder wordt.

Mijn baby boy blij

Mijn kleintje blij, ik blij. Ik merk dat hij ook met het vestje aan goed kan bewegen. Hij is nu 9 maanden en ontdekken is waar hij de hele dag mee bezig is en daarvoor wil ik hem dan ook de ruimte geven, ook in zijn kleding.

ThanX Moodstreet, wij zijn fan!

moodstreet babykleding

Bekijk ook deze leuke kinderjasjes >>

De leukste jongenskleding op Boyslabel >>

Bekijk de leukste meisjeskleding op Girlslabel >>Comments are closed.

Back to Top ↑