Moederdag vol mooie herinneringen

7 mei 2018

Binnenkort is het (misschien wel je eerste) Moederdag en wat is er dan leuker om een zelfgemaakt cadeautje of mooie tekening te krijgen? Je zou zeggen niets! Want hier kan natuurlijk geen cadeau tegenop! Toch wel! Want we hebben een te gekke winactie lopen waarbij jij een prachtig fotoboek kunt winnen. Geniet van deze dag en laat je lekker verwennen door je man en kind(eren). Een fijne Moederdag!

Veel moeders kennen ‘het ballenspel’ van het moederschap. Hoe verdeel ik mijn tijd zo goed mogelijk tussen werk, relatie, kinderen en familie/vrienden, zonder daarbij een bal te laten vallen? En wat is dan leuker om daarvoor één dag in het jaar waardering te krijgen op Moederdag? Het gaat bij ons thuis echt niet om grote cadeaus en dure etentjes, maar om het feit dat er aan je gedacht wordt. Dat je altijd ‘de ballen’ in de lucht probeert te houden en dat dat gezien wordt.

Moederdag cadeautjes

En toch heb ik dit jaar mijn zinnen gezet op een mooi fotoboek als Moederdag cadeau. Ik vind dat die eerste paar jaren van je kleintje zo snel voorbij gaan, dat moet worden vastgelegd. Mijn computer stroomt nu haast over van alle foto’s, en toevallig kwam ik bij de Fotofabriek iets moois tegen. Een fotoboek wel te verstaan, dat ik een mooi thema kan geven en waar ik alle bijzondere foto’s kan in zetten. Ik weet zeker dat dit een mooie herinnering zal zijn. Nu maar hopen dat mijn man deze hint snapt…

Win een fotoboek vol herinneringen

Lijkt zo’n fotoboek vol herinneringen jou ook mooi? Doe dan mee met onze winactie! We mogen namelijk een hardcover A4 fotoboek weggeven, perfect cadeau voor Moederdag! Wat moet je doen? Laat hieronder je gegevens achter en laat weten welke foto’s jij in het boek wil. Je kunt ook meedoen met de like & share actie op Facebook of Instagram. Dinsdag 8 mei maken we de winnaar bekend!

De winnaar is: Marlon Gruben, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@baby-label.com dan zorgen wij dat jij zsm een prachtig fotoboek kunt samenstellen. Heel veel plezier ermee.

moederdag

Bekijk meer cadeautjes voor Moederdag >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
DSC08829

Sophiesticated Cadeausets! + Winactie…

Wat houden wij van dieren! En zo leuk dat Rae dat al helemaal gaat overnemen. Wij kregen een hele mooie cadeauset...
image

Weer zelfverzekerd voelen over je lichaam na de bevalling? Koop corrigerend ondergoed!

Als je onlangs bent bevallen, kan het lastig zijn om weer vertrouwen te krijgen over je lichaam. Een bevalling is...