hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babykleding MINI LEGENDS, stoere babykleding, baby jongen

Published on maart 26th, 2019 | by Babylabel

0

NIEUW: MINI LEGENDS

Ben jij een mama van een baby jongen en op zoek naar stoere babykleding voor jouw kleine ventje? Kleding met prints die niet zo saai graag. Natuurlijk het liefst ook nog een beetje betaalbaar, want de luiers van je kleintje kosten natuurlijk ook een berg. Dan is het kleine broertje van Legends22 MINI LEGENDS  echt iets voor jou! Bekijk en lees de collectie met ons mee.

Bekijk ook de collectie voor de grote jongens >>

Mini Legends

En toen – was daar opeen Mini Legends. De babycollectie van Legends22 wordt voor het eerst geïntroduceerd voor de zomer van 2019. Zelfde styling, lijkt op de hoofdcollectie maar heeft natuurlijk een cuteness factor de luxe doordat alles zo klein is. Eindelijk heeft Zazi Brands dus ook een merk voor de kleine jongetjes. Echt geweldig! De collectie is beschikbaar in de maten 62 t/m 86.

Stoere babykleding

De babycollectie is ook volledig uitgewerkt en super stoer. Voor de zomer hebben ze shirts, longsleeves en broekjes met haaienprints, all-over-zwart-witte letterprints (favoriet bij ons), krokodillen en nog veel meer. De kleuren zijn zwart, wit, kaki en lichtblauw, deze zullen jouw kleine mannetje zeker goed staan. One big happy Mini collection!

De Mini Legends collectie kenmerkt zich door mooi prints en kleuren, details zoals stiksels, biesjes en bandjes, of contrast op de mouwen. En ook dit seizoen mag het weer niet ontbreken aan neonkleurtjes.

Bekijk en shop de Mini Legends collectie hier:

Zazi Brands

Zie Baby Naud in stoere babykleertjes van Mini Legends >>

Voor babymeisjes is er baby LoFff >>

mini legends, babykleding, babyshirt met krokodillenprint

mini legends, babykleding, babysweater, camouflage print

MNI LEGENDS

Bekijk meer baby jongenskleding >>

Stoere jongensnamen >>

Tags: , , , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑