Bijzondere momenten wil je nooit meer vergeten!

5 juni 2020

Zoveel bijzondere momenten gebeuren er  in het eerste levensjaar van jouw baby. Belangrijke gebeurtenissen die je het liefst voor altijd zou willen onthouden. Maar weet jij de precieze datum van het eerste lachje nog? Of het eerste hapje, de eerste keer doorslapen? De eerste keer alleen zitten of de eerste stapjes? Gelukkig is er genoeg aanbod in mijlpaalkaarten! Wij zochten er een paar voor je uit:

mijlpaalkaarten, babykaartenMijlpaalkaarten voor baby en kind

Zoals de Milestone™ Baby Cards. Het bekende setje van 30 prachtig geïllustreerde kaarten zit verpakt in een leuke giftbox. Op de dag van de mijlpaal van jouw baby neem je de bijpassende mijlpaal kaart, schrijf je de datum erop en maak je een foto van je baby met de kaart. Mooi om de ontwikkeling  van je baby bij te houden. Zo vergeet je nooit meer op welke dag je baby voor het eerst lachte, omrolde, een tandje kreeg of mama zei. Mooi voor later!

Houd je van zwart wit? Deze mamakaart is dan echt iets voor jou. Mooie vormgegeven kaarten voor de allerkleinsten, maar dan in zwart en wit!

Deze baby mijlpaalkaarten staan ook heel hoog op ons favorieten lijstje! De kaarten zijn voorzien van geweldige ontwerpen en prachtige spreuken. Voor de wat oudere kindjes zijn de junior mijlpaalkaarten perfect! Hilarisch, met kaarten als ‘ik lijd vandaag aan aanstelleritis’ of ‘ik zit in mijn waarom fase’.

De leukste fotokaarten voor speciale momenten

In het begin van zijn/haar leventje maakt je kleintje een heleboel dingen mee. Deze speciale momenten wil je natuurlijk niet vergeten. Je kunt een foto maken van je kindje met de bijbehorende mijlpaalkaart, waar je overigens ook de datum op kunt schrijven. Zo legt je een heleboel herinneringen vast en kun je het steeds weer opnieuw bekijken. Hieronder volgen de leukste mijlpaalkaarten van dit moment.

Heb jij Mijlpaalkaarten gebruikt om de ontwikkeling van je baby vast te leggen?

Bijzondere kaarten voor bijzondere momenten

milestone baby cards

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Kopie van boekreview Fien en Teun

Boekreview; Het makkelijke moestuinboek van Fien en Teun

Als je mijn vorige review hebt gelezen, heb je waarschijnlijk ook gemerkt hoe enthousiast ik ben over het hele concept...
hip&mama box

Hip&Mama box – een feestje om te geven én om te krijgen

Hoera, gefeliciteerd met de geboorte van de baby. De kraamtijd is de meest bijzondere tijd en vliegt zo voorbij. Maar...
voorleesboek leesboek

Boekreview; Het geluidenboek van Pieter Konijn

Natuur, vogeltjes die fluiten, bijen die zoemen, wind door de bomen, alles komt aan bod in dit prachtige geluidenboek van...