hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby gifts Milestone baby cards, babycards, babykaarten

Published on september 23rd, 2017 | by de Redactie

0

Milestone Baby Cards

Zoveel bijzondere momenten gebeuren er  in het eerste levensjaar van jouw baby. Belangrijke gebeurtenissen die je het liefst voor altijd zou willen onthouden. Maar weet jij de precieze datum van het eerste lachje nog? Of het eerste hapje, de eerste keer doorslapen? De eerste keer alleen zitten of de eerste stapjes? Gelukkig is er genoeg aanbod in mijlpaal kaarten! Wij zochten er een paar voor je uit:

Milestone baby kaarten

Zoals de Milestone™ Baby Cards. Het bekende setje van 30 prachtig geïllustreerde kaarten zit verpakt in een leuke giftbox. Op de dag van de mijlpaal van jouw baby neem je de bijpassende mijlpaal kaart, schrijf je de datum erop en maak je een foto van je baby met de kaart. Zo vergeet je nooit meer op welke dag je baby voor het eerst lachte, omrolde, een tandje kreeg of mama zei. Mooi voor later!

Houdt je van zwart wit? Deze mamakaart is dan echt iets voor jou. Mooie vormgegeven kaarten voor de allerkleinsten, maar dan in zwart en wit! En mama’s die een tweeling krijgen bestaan er ook Tweeling mijlpaalkaarten, zo hoef je niet een dubbel doosje te kopen. Maar je kunt dan ook unieke foto’s maken met leuke kaartjes!

Deze baby mijlpaalkaarten staan ook heel hoog op ons favorieten lijstje! De kaarten zijn voorzien van geweldige ontwerpen en prachtige spreuken. Voor de wat oudere kindjes zijn de junior mijlpaalkaarten perfect! Hilarisch, met kaarten als ‘ik lijd vandaag aan aanstelleritis’ of ‘ik zit in mijn waarom fase’.

Bestel die mooiste Milestone Baby Cards bij:

Bol.com

milestone baby cards

BewarenBewarenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑