online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Blogs tweede moederdag

Published on mei 12th, 2019 | by Esther

0

Mijn tweede moederdag

Vandaag is het Moederdag… nooit gedacht dat het zo speciaal was. Vorig jaar was Lauren nog een kleine baby, en nu een ‘grote’ dreumes. Het word mijn tweede moederdag. De folders met allerlei cadeaus vliegen je om de oren.

Tweede moederdag

Moederdag is voor sommige een dag die pijn doet. Pijn, omdat hun moeder er niet meer is, of omdat ze (nog) geen moeder zijn maar dat zo graag zouden willen. Pijn, omdat ze geen moeder willen worden rond deze tijd van het jaar en de eeuwige vraag krijgen “weet je zeker dat je nooit moeder wil worden, ik kan het mij niet voorstellen”. En pijn, omdat ze niet bij hun kinderen kunnen zijn om wat voor een reden dan ook. Voor mij is het de dag, waar ik me even extra speciaal voel door alle aandacht die ik krijg. De ontroerende taferelen voorafgaand van mijn vriend en mijn dochter. Het zijn de kleine momenten die het zo speciaal kunnen maken en waar ik zo van houd.

Speciale moederdag

Op Moederdag bekruipt mij dit jaar dat dubbele gevoel. Moeder worden, dat is wat ik wou. Ik zag mij allerlei dingen later doen maar bovenal zou ik moeder worden. En wat ben ik trots en blij op mijn dochter maar ook vooral op mezelf. Het ‘houden van’ of ‘het moedergevoel’ wat je op dag 1 krijgt en wat voor eeuwig is. Ontbijt op bed hoeft van mij niet, ik hou niet zo van kruimels in m’n bed 😉  het is toch een andere dag dan anders. Ik voel me op die dag echt het zonnetje in huis. Ik ben benieuwd, wat het mij dit jaar brengt. Cadeautjes zijn niet het belangrijkste, maar als je ziet dat er toch wel veel moeite voor is gedaan, is het toch echt wel heel bijzonder.

Nog steeds doe ik van alles, ondernemen vind ik enorm fijn. Met mijn blogs voor Babylabel en voor mijn eigen social platform. Nieuwe dingen bedenken, uitwerken en dat het dan slaagt, voelt als een stukje magie maar moeder zijn is het belangrijkste in mijn leven.

Wees trots op jezelf voor wie je bent en wat je doet.

Lots of love,


Esther
@eastsidemommyComments are closed.

Back to Top ↑