HELP, mijn kind wil niet meer in de box

17 oktober 2018

Hoe lang ligt je kindje in de box? Tja, dat is erg lastig te zeggen. Zowel voor baby’s als peuters kan de box een uitkomst zijn. Zelfs na een periode waarin je kindje het niet meer fijn vind om in de box te door te brengen kan dit terugkomen. Voor ieder kind is dit dus anders. mijn kind wil niet meer in de box

Deze online babywinkel is hip en uniek >>

De box

Toen ik rond de acht maanden zwanger was kwam de nieuwe box in huis. Ik was er zo blij mee dat de box een mooi plekje kreeg in de woonkamer. De box had een plaatsje gekregen in de woonkamer. Gezellig naast de bank. Zo stond de box niet dicht bij het raam, in verband met de tocht. Maar konden we er toch vanuit de keuken, tijdens het eten, of vanaf de bank zicht op houden. Niets is tenslotte leuker dan gluren naar je baby. Baby’s groeien vrij snel, te snel ;). In de praktijk gebruikten we de box daarom al een tijdje niet meer.

Mijn kind wil niet meer in de box

Afgelopen weken wil Lauren absoluut niet meer in de box. Ze kan zich niet meer vermaken en krijst het uit. Als ik nu even naar de wasmachine moet of even ga stofzuigen zet ik haar in de kinderstoel. Ik heb de afgelopen week geteld hoe vaak ze nog in de box zit, nou… dat was echt nihil! Ik heb zeker rond gevraagd aan familie en kennissen wanneer hun de box uit de kamer doen of deden, maar iedereen doet het anders en ieder op zijn/haar manier.

Wat kun je hieraan doen?

En wat doe je dan? Zoveel verschillende antwoorden, dan bestaat er nog Google. Ik heb op verschillende forums gelezen dat ik niet de enige ben die er zo over denkt. Sommige ouders hebben de box met 8 maanden al uit huis. Tijd dus om ruimte te maken, ruimte voor een speelhoekje. Aan alles komt een einde, dus ook aan het tijdperk van de box.

Op welke leeftijd heb jij afscheid genomen van de box? Laat het me weten.

Weet jij wat je allemaal kunt doen met een hydrofiele luier?? >>

mijn kind wil niet meer in de box

Bekijk meer baby kleding >>

Hippe zwangerschapsmode >>

Leuke babyschoentjes >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...