online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Baby mijn kind is gek op eten, mijn kind eet te veel, mijn kind wil de hele dag eten

Published on januari 14th, 2021 | by Mandy

0

Morris zijn favoriete bezigheid is: eten

Zowel mijn vriend Lex als ik zijn gek op eten. Ik word oprecht erg gelukkig van een lekkere maaltijd. Je maakt me net zo blij met de andijviestamppot volgens mijn moeder recept als met een uitgebreid vijf gangen diner in een chique restaurant. Ook nu we een van onze favoriete bezigheden ( uiteten gaan ) niet uit kunnen voeren wordt er volop genoten van eten. Lex leeft zich uit in de keuken en Morris en ik kunnen niet wachten tot we aan tafel kunnen. Met ons als ouders is het dan ook niet verassend dat Morris ook wel een lekker hapje lust!

Mijn kind is gek op eten

Toen Morris vier maanden oud was begonnen we met de eerste hapjes. Al een poos keek hij het eten uit onze mond dus het leek tijd om hem hier kennis mee te laten maken. Met een dikke grijns at hij wel meer dan één hapje wortel weg. Na wortel kreeg hij een breed scala aan andere groenten en fruit voorgeschoteld en op de bietjes na ging alles er in. Dat hij die niet op at lag waarschijnlijk aan mijn kookkunsten want toen ik er een hap van nam werd ik hier ook niet blij van.

mijn kind is gek op eten, mijn kind eet te veel, mijn kind wil de hele dag eten, uiteten met je kleintje, uiteten met baby, uiteten met kind in restaurant, mijn kind is gek op sushi

Kookboeken voor baby’s

Om wat meer variatie aan in zijn maaltijden te brengen kochten we verschillende kookboeken met recepten voor baby`s. Ook hier werd flink van gesmuld. Pompoenrijst met zalm? Heerlijk! Sperzieboontjes met couscous en ei? Kom maar door! Potje van de kruidvat? Geen enkel probleem, het liefst de mozzarella met courgette en pasta.  Meerdere malen heb ik mij zelfs afgevraagd of we Morris niet te veel eten gaven!

Het kwam overigens niet als verrassing dat zijn eerste woord hap was.

mijn kind is gek op eten, mijn kind eet te veel, mijn kind wil de hele dag eten, uiteten met je kleintje, uiteten met baby, uiteten met kind in restaurant, mijn kind is gek op sushi

Uiteten met je kleintje

Toen Morris elf maanden oud was gingen wij voor de eerste keer echt uiteten met z`n drietjes. Na eerst nog even een powernapje gedaan te hebben in het restaurant begon Morris vol overgave aan zijn favoriete bezigheid: eten. Vooral meloen bleek een hit die dag.

Uiteten bleek een activiteit te zijn waar wij allemaal volop van genieten. Na die eerste keer hebben we dan ook nog veel restaurants bezocht. Morris zit zonder probleem twee uur aan tafel en is blij met het eten en de aandacht.

mijn kind is gek op eten, mijn kind eet te veel, mijn kind wil de hele dag eten, uiteten met je kleintje

Lockdown

Helaas kunnen we nu al een tijdje niet uiteten. We halen nog wel eten af bij onze favoriete restaurants en maken het thuis gezellig. Maar een ding is zeker, zodra de restaurants weer open gaan zijn wij daar te vinden!

LEES OOK:

mijn kind is gek op eten, mijn kind eet te veel, mijn kind wil de hele dag eten, uiteten met je kleintje, uiteten met baby, uiteten met kind in restaurant, mijn kind is gek op sushi

Tags: , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • hippe kraamcadeautjes, kraamkado, babycadeau, babyshop, online babykleding shoppen, baby webshop

 • hippe babykleding, baby boy, baby jongen, zwanger, zwangerschap, babylabel, babyshop, online babykleding shoppen, baby webshop

  hippe babykleding, baby girl, baby meisje, zwanger, zwangerschap, babylabel, babyshop, online babykleding shoppen, babyshop, babyspullen

 • ONTVANG GRATIS DE BLIJE DOOS

 • LEUKE SHOPS

  baby zonnebril, goodcha, kinderzonnebril, zonnebrillen voor baby en kind

 • duurzame babykleertjes, ecologische babykleding, schattigebabykleertjes, fairbabybeginnings, unieke babymerken, toddler, baby, peuterkleding, babykleding, urban babykleding, babyblog, babymode, hippe babykleertjes, hippe peuterkleding, hippe kleuterkleding

 • handgemaakte babykleding, babylabel, babyshop, unieke babymusthaves, newborn musthaves, babykamer accessoires, hellobaby, baby cadeautjes, gepersonalisereerd kraamkado

 • ballenbadjes, ballenbaden, babyspeelgoed, dreumesspeelgoed, peuterspeelgoed, kleuterspeelgoed

 • geboorteslingers, baby eerste verjaardag, eerste verjaardag slingers, folie ballonnen, kinderfeestjes, babyfeest, babyshower, kinderfeestje 2 jaar, thema kinderfeestjes, feestversiering, hieppp, verjaardag, verjaardagsfeestje

 • duurzame babykleertjes, babylabel, babywinkel, online babywebshop, unieke babymusthaves, newborn musthaves, babykamer accessoires, little thingz, baby cadeautjes, babymusthaves, kindermusthaves, babymodeblog, hippe babyspullen, babyaccessoires

 • babykleertjes, peuterkleding, babykleding, urban babykleding, babyblog, babymode, hippe babykleertjes, hippe peuterkleding, hippe kleuterkleding

 • baby blog, baby blogs, babybloggers, baby musthaves, bloggers, babyblog

  hippe babyshops, online baby shop, babywinkel, leukste baby webshops

 • Babykamer inspiratie

  babykamers, babykamer styling, babykamer inspiratie, babykamer voorbeelden, babykamer collages