Lees ook: Bijzondere momenten wil je nooit meer vergeten

1. Deken

Leg de deken op de vloer en je kleintje er bovenop. Bij sommige kleden worden er accessoires bijgeleverd zoals bijvoorbeeld een houten pijl en cirkel om de maanden aan te duiden. Is dit niet het geval, dan maak je de foto en kun je deze op de computer bewerken. Als je uiteindelijk alle foto’s (bijvoorbeeld van het eerste jaar) bij elkaar in een grote lijst doet, dan heb je een fantastisch overzicht waar je nog lang van kunt genieten. Overigens zijn er ook steeds meer zwart-witte kleden te krijgen…leuk voor de fans van het monochrome thema.

Je kunt deze mijlpaaldeken hier kopen.

2. Leeftijdblokken

Stiekem vind ik dit zelf het allerleukste, de mijlpaalblokken. Je kunt er namelijk een hele setting mee bouwen en dan ook steeds op een andere manier. Wel zou ik het heel lastig vinden om een keuze te maken uit de vele soorten en kleuren blokken die verkrijgbaar zijn. Je kunt de blokken naast je kindje leggen of opstapelen en als hij/zij ouder is kunnen ze in de handjes worden gegeven. Ik vind ze leuk! Je hebt ze in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen zodat je zelf kan kiezen.

Hier vind je er een 7-delige blokken set.

3. Romper

Iedere maand een toffe romper om aan te kondigen hoe oud je bent, welke baby wil dat nou niet? Er is er zelfs eentje die aankondigt dat de kleine er aan komt. Uiteraard zijn alle rompers verschillend en bevatten ze leuke afbeeldingen.

4. Houten kaarten

Okay, het zijn kaarten, maar het zijn zeker niet de kaarten die we allemaal al kennen. Deze prachtige ronde houten kaarten zijn perfect om prachtige foto’s mee te schieten. Je kunt op 4 van de kaarten de naam van je kindje laten zetten. Bestellen doe je hier.

5. Krijtbord

Dit idee vind ik ook superleuk. Ook met grotere kinderen zou je leuke foto’s kunnen maken, bijvoorbeeld bij het wisselen van de tanden, de eerste keer naar school enzovoorts. Een krijtbord is zo gekocht…

6. Mijlpaalkaarten

De mijlpaalkaarten zijn toch wel het bekendste als het gaat om de mijlpalen van je kindje vast te leggen. Ze zijn ook leuk om bijvoorbeeld cadeau te geven bij de geboorte van de kleine. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten mijlpaalkaarten te koop. Van hele fleurige tot zwart/wit of bijvoorbeeld karton. Shop hier deze schattige kaartjes. 

mijlpaalkaarten

Heb jij de mijlpalen van jouw kindje vastgelegd?