Baby mevrouw schaap, elodie details

Published on februari 1st, 2018 | by Karen

0

Dé Musthaves van Mevrouw Schaap

Wat een heerlijke webshop is Mevrouw Schaap! Je komt hier ogen te kort, want er is zoveel moois te zien en te krijgen voor baby’s, peuters en kleuters én voor mama’s dat je er gewoon hebberig van wordt. De zachtste knuffels, een uitgebreide collectie spenen en speenkoorden,. Slaapzakken, beddengoed en zachte dekens, baby- en kinderkamer accessoires. Maar ook verzorgingsproducten, voetenzakken en buggy’s. En ook voor mama de prachtigste luiertassen en de mooiste (kraam-) cadeautjes. Dit is nog maar een piepkleine greep uit het zeer uitgebreide assortiment van Mevrouw Schaap!

Exclusieve baby merken

Mevrouw Schaap is altijd op zoek naar favoriete musthaves van de mooiste merken. Zo heeft ze een zeer uitgebreide collectie van het hippe merk Elodie Details. Een unieke collectie speenkoordjes en spenen, dekentjes, ledikant dekbedovertrekken en voetenzakken, opbergmanden, vloerkleden, buggy’s en prachtige verzorgingstassen. Een exclusieve babylijn die zeer populair is op dit moment en herkenbaar door zijn unieke vormgeving en hippe prints.

Wij vonden bij Mevrouw Schaap een hele mooie collectie knuffels in geweldig mooie zachte kleuren die zeker niet zullen misstaan in de babykamer. Voor de aankleding van de babykamer zijn er handige opbergmanden en opbergzakken met bijpassende kussens, poefjes en beddengoed. Op deze manier past alles mooie bij elkaar en krijg je een mooie sfeer in de baby- of kinderkamer. En ook favoriete merken als Aden +Anais, O.B. Designs, Bloomingville Mini en Little Dutch zijn aanwezig. Uniek in Nederland is de CotWrap van Safedreams.

Mama musthaves

En Mevrouw Schaap is super trots op de Mamahoek. Hier verkoopt ze een selectie van haar eigen favorieten. En daar zijn wij natuurlijk superblij mee, want hoe vaak wordt mama niet vergeten! Heerlijke verzorgingsproducten, lekker theesoorten in mooie blikken van Tafelgut, prachtige omslagdoeken van Knit Factory, woonplaids van Klippan en nog veel meer Mama musthaves die je moet zien en moet hebben!

Bekijk en shop het uitgebreide assortiment baby, peuter en mama musthaves van Mevrouw Schaap in de webshop

Bekijk hier voor meer babykamer inspiratie >>>

 

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑