hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Kinderwagens

Published on november 9th, 2016 | by Tamara J.

0

MAXI COSI STELLA

De nieuwe Stella is de handige, smalle, all-terrain kinderwagen van Maxi-Cosi. De kinderwagen is ontworpen om zowel in de stad als op oneffen terrein comfortabel en flexibel te kunnen wandelen met je kindje. En is verkrijgbaar in de kleuren Nomad SandBlue en Green.

Onderweg met Maxi Cosi

Met Stella ben je klaar voor wat jij en je gezin onderweg ook besluiten te doen. Ben je in de stad en heb je plotseling zin in een boswandeling? De Maxi Cosi Stella maakt het mogelijk. Met een breedte van 55 cm is Stella een perfect verlengstuk van jezelf, makkelijk te manoeuvreren door smalle paadjes of door een drukke menigte.

Dankzij de grote, stevige all-terrain wielen kun je genieten van een soepele wandeling op iedere ondergrond. En je kindje ligt heerlijk beschermd onder de grote zonnekap. Stella is ook nog eens super flexibel: wissel in 2 klikken naar de kinderwagenbak, het baby autostoeltje of het omkeerbare zitje.

Houd deze website of onze Facebookpagina en Instagram goed in de gaten. Want wij zullen binnenkort onze ervaringen (review) met jullie delen. #onderwegmetmaxicosi

maxi cosi stella

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/maxi-cosi-stella/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/maxi-cosi-stella
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242