MAXI COSI STELLA

9 november 2016

De nieuwe Stella is de handige, smalle, all-terrain kinderwagen van Maxi-Cosi. De kinderwagen is ontworpen om zowel in de stad als op oneffen terrein comfortabel en flexibel te kunnen wandelen met je kindje. En is verkrijgbaar in de kleuren Nomad SandBlue en Green.

Onderweg met Maxi Cosi

Met Stella ben je klaar voor wat jij en je gezin onderweg ook besluiten te doen. Ben je in de stad en heb je plotseling zin in een boswandeling? De Maxi Cosi Stella maakt het mogelijk. Met een breedte van 55 cm is Stella een perfect verlengstuk van jezelf, makkelijk te manoeuvreren door smalle paadjes of door een drukke menigte.

Dankzij de grote, stevige all-terrain wielen kun je genieten van een soepele wandeling op iedere ondergrond. En je kindje ligt heerlijk beschermd onder de grote zonnekap. Stella is ook nog eens super flexibel: wissel in 2 klikken naar de kinderwagenbak, het baby autostoeltje of het omkeerbare zitje.

Houd deze website of onze Facebookpagina en Instagram goed in de gaten. Want wij zullen binnenkort onze ervaringen (review) met jullie delen. #onderwegmetmaxicosi

maxi cosi stella

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
DSC08829

Sophiesticated Cadeausets! + Winactie…

Wat houden wij van dieren! En zo leuk dat Rae dat al helemaal gaat overnemen. Wij kregen een hele mooie cadeauset...
strand musthaves

Strand musthaves voor de kleintjes

Een dagje strand is zo heerlijk en daar genieten ook de allerkleinste van. Zandkastelen bouwen, in het water spelen en...