Op zoek naar een veilige autostoel?

19 november 2016

Op zoek  naar een veilige en fijne autostoel? Het is echter een belangrijke keuze en verdient daarom wel wat extra aandacht. Waar moet je nou op letten? Wat is erg belangrijk bij het aanschaffen van een autostoel? Het kan zomaar een beslissing zijn die een leven kan redden!

Veiligheid in de auto is zeer belangrijk zowel voor de bestuurder als de passagiers.Pasgeborene en kinderen hebben tijdens de autorit goede bescherming nodig omdat ze zeer kwetsbaar zijn bij plotseling remmen.

Na de succesvolle AxissFix komt Maxi-Cosi nu met de AxissFix Plus. Deze draaibare autostoel groeit vier jaar lang mee met je kind. Je kunt de AxissFix Plus direct vanaf de geboorte gebruiken. Pas als je kind vier jaar is, stap je over naar de volgende autostoel. Met de aanschaf van één stoel vervoer je je kind vier jaar lang zo veilig mogelijk. Het ISOFIX-systeem zorgt ervoor dat je de autostoel probleemloos stevig in de auto vastzet. Doordat je de stoel 360° kunt draaien, kun je je kind makkelijk in de stoel plaatsen.

Wij zullen de aankomende weken deze autostoel voor jullie uittesten

Houd daarom onze website’sfacebook en instagram goed in de gaten. Want wij zullen binnenkort onze ervaringen (review) met jullie delen. #onderwegmetmaxicosi

maxi-cosi-axissfix-plus-autostoel

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
DSC08829

Sophiesticated Cadeausets! + Winactie…

Wat houden wij van dieren! En zo leuk dat Rae dat al helemaal gaat overnemen. Wij kregen een hele mooie cadeauset...
strand musthaves

Strand musthaves voor de kleintjes

Een dagje strand is zo heerlijk en daar genieten ook de allerkleinste van. Zandkastelen bouwen, in het water spelen en...