hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Lifestyle maxi-cosi-axissfix-plus-autostoel

Published on november 19th, 2016 | by Tamara J.

0

Op zoek naar een veilige autostoel?

Op zoek  naar een veilige en fijne autostoel? Het is echter een belangrijke keuze en verdient daarom wel wat extra aandacht. Waar moet je nou op letten? Wat is erg belangrijk bij het aanschaffen van een autostoel? Het kan zomaar een beslissing zijn die een leven kan redden!

Veiligheid in de auto is zeer belangrijk zowel voor de bestuurder als de passagiers.Pasgeborene en kinderen hebben tijdens de autorit goede bescherming nodig omdat ze zeer kwetsbaar zijn bij plotseling remmen.

Na de succesvolle AxissFix komt Maxi-Cosi nu met de AxissFix Plus. Deze draaibare autostoel groeit vier jaar lang mee met je kind. Je kunt de AxissFix Plus direct vanaf de geboorte gebruiken. Pas als je kind vier jaar is, stap je over naar de volgende autostoel. Met de aanschaf van één stoel vervoer je je kind vier jaar lang zo veilig mogelijk. Het ISOFIX-systeem zorgt ervoor dat je de autostoel probleemloos stevig in de auto vastzet. Doordat je de stoel 360° kunt draaien, kun je je kind makkelijk in de stoel plaatsen.

Wij zullen de aankomende weken deze autostoel voor jullie uittesten

Houd daarom onze website’sfacebook en instagram goed in de gaten. Want wij zullen binnenkort onze ervaringen (review) met jullie delen. #onderwegmetmaxicosi

maxi-cosi-axissfix-plus-autostoel

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/maxi-cosi-axissfix-plus/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/maxi-cosi-axissfix-plus
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242