Mamablog Babylabel – voor alle mum-to-be’s en mama’s

22 september 2015

Met de online mamablogs Boyslabel en Girlslabel zijn wij een inspiratiebron voor ouders met jongens en meisjes van 2 -16 jaar. Hier vind je de laatste trends en leukste blogs, inspiraties en producten omtrent kindermode, speelgoed, kinderkamers, lifestyle en uittips. Met het mamablog Babylabel richten wij ons op zwangeren, ouders met baby’s en kleine kinderen tot 3 jaar. 

Mamablog – Babylabel

Wat is bloggen?

Dat spreekt nu eigenlijk voor zich: bloggen is het maken van de content voor je blog. Dat doe je door te schrijven, te filmen of bijvoorbeeld een fotoblogpost te mamablog, mamablogger, babylabel blogger, babylabel, mum-to-be-blogger, babyblogger, babyblogmaken. Je kiest de vorm die bij je doelgroep, onderwerp en jezelf past. Hier op Babylabel hebben wij heel veel bloggers die graag hun blogs, hun persoonlijke verhaal en ervaringen delen met andere moeders.

Wat is een blogger?

En wat een blogger is? Dat is de persoon die de content maakt en publiceert. Je hebt bloggers die vaak posten, soms wel tweemaal of driemaal per dag. En je hebt de ‘slow bloggers’ die lang over nieuwe blogberichten doen.

Blogs kunnen verder individuele auteurs hebben. Maar je hebt ook groepsblogs waar meerdere bloggers actief zijn. Die bloggers zijn dan geïnteresseerd in hetzelfde thema of vakgebied en schrijven daar ieder hun eigen posts over.

Maar waarom bloggen mensen?

Zoveel bloggers, zoveel redenen! Voor sommigen is het een vorm van expressie. Zij willen hun stem laten horen. Anderen willen hun passie voor een onderwerp delen, of hun kennis. Er zijn natuurlijk ook professionele bloggers. Denk aan tekstschrijvers. Of bloggers die geld willen verdienen door bijvoorbeeld advertenties op hun blog te plaatsen. Daarnaast heb je idealistische bloggers die mensen bewust willen maken en veranderingen tot stand willen brengen.

Bloggers gezocht voor mamablog Babylabel

Ben jij een blogger of zou je dat graag willen zijn? Maak jij ook  leuke, spannende, avontuurlijke, stoere, ondeugende, vet coole of ontroerende avonturen mee met jouw kindjes of ben je zwanger of net bevallen van je eerste kindje? Wil jij dit met ons en anderen delen? Leuk als jij gaat bloggen voor Babylabel. Stuur ons een mailtje en wie weet heten wij jou binnenkort welkom bij ons team van bloggers bij Babylabel!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

salted-stories-badpak_768x768_124509

Salted Stories – Voor avonturen op het strand

Dit is Salted Stories! Een nieuw UPF 50+ badmodemerk voor kinderen en volwassenen. Twinning met het hele gezin in deze...
bee4380a71833b1ce7735348be3abc0d

Elvie lanceert nieuwe SmartRhythm technologie om melkproductie te optimaliseren

Elvie introduceert een nieuwe app-functie voor ’s werelds toonaangevende, bekroonde en meest stille borstkolf op de markt, de Elvie Pump. Elvie ontwikkelt...
IMG_3762

Van luier naar het potje met de oefenbroekjes van Zoocchini

De stap naar het potje is altijd spannend, zowel voor het kind als voor de ouder. Ergens ben je toch...