hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Blogs

Published on september 22nd, 2015 | by Babylabel

0

Regen…(laars)

Aangezien mijn vriend de auto nodig heeft voor zijn werk ben ik afhankelijk van de fiets, op zich geen probleem want Dex vind het fantastisch om voor op de fiets te zitten en alles te benoemen wat hij tegenkomt.

 “Boem mama” ja dat is een bloem, “iets”, ja dat is een fiets… “1 mama 1! ” Ja inderdaad dat is er nog een.

“Autooooo” ja dat klopt moppie dat is een auto, autooooo ja en nog 1 inderdaad, mamaaa autooooo!” ondertussen zijn we net de straat uit…..

Als het dan regent probeer ik een tochtje op de fiets wel te vermijden , lopend dan maar want er moeten toch echt wat boodschappen gedaan worden. Jas aan en schoenen natuurlijk. Ik kan zo blij worden van een paar nieuwe schoenen voor mij zelf maar ook als Dex nieuwe schoenen heeft wordt ik daar blij van. Maar hij ziet zijn regenlaarzen staan. Die! mama dieeee! Zijn schoenen gooit hij aan de kant, zijn mooie nieuwe stoere sneakers worden ingeruild voor een paar regenlaarzen die ik laatst voor 1 euro op de kop heb getikt op een jaarmarkt. Mooi vindt ik ze niet dacht ik nog maar ach je zal ze toch maar een keer nodig hebben altijd handig toch?  Probeer dat je zoon van bijna twee maar eens uit te leggen want die vind ze WEL mooi! Ach het zijn maar boodschappen dan kan je ze best even aan, maar de volgende keer als we op pad gaan doen we gewoon je schoenen aan oké?

“Jaaaaaaa” klinkt er luid en duidelijk, de deur is nog niet open of meneer staat al in een grote plas voor de deur te stampen met een lach voor oor tot oor. Die lach daar doe je het toch voor! Als ik dan ook nog een paraplu tevoorschijn tover kan hij helemaal zijn lol niet meer op, ach wat maken die schoenen mij ook uit wat een hoop plezier voor slechts 1 euro.

Nicole

baby-label, BABYLABEL, mamablog

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/mamablog/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/mamablog
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242