Mamablog Babylabel – voor alle mum-to-be’s en mama’s

22 september 2015

Met de online mamablogs Boyslabel en Girlslabel zijn wij een inspiratiebron voor ouders met jongens en meisjes van 2 -16 jaar. Hier vind je de laatste trends en leukste blogs, inspiraties en producten omtrent kindermode, speelgoed, kinderkamers, lifestyle en uittips. Met het mamablog Babylabel richten wij ons op zwangeren, ouders met baby’s en kleine kinderen tot 3 jaar. 

Mamablog – Babylabel

Wat is bloggen?

Dat spreekt nu eigenlijk voor zich: bloggen is het maken van de content voor je blog. Dat doe je door te schrijven, te filmen of bijvoorbeeld een fotoblogpost te mamablog, mamablogger, babylabel blogger, babylabel, mum-to-be-blogger, babyblogger, babyblogmaken. Je kiest de vorm die bij je doelgroep, onderwerp en jezelf past. Hier op Babylabel hebben wij heel veel bloggers die graag hun blogs, hun persoonlijke verhaal en ervaringen delen met andere moeders.

Wat is een blogger?

En wat een blogger is? Dat is de persoon die de content maakt en publiceert. Je hebt bloggers die vaak posten, soms wel tweemaal of driemaal per dag. En je hebt de ‘slow bloggers’ die lang over nieuwe blogberichten doen.

Blogs kunnen verder individuele auteurs hebben. Maar je hebt ook groepsblogs waar meerdere bloggers actief zijn. Die bloggers zijn dan geïnteresseerd in hetzelfde thema of vakgebied en schrijven daar ieder hun eigen posts over.

Maar waarom bloggen mensen?

Zoveel bloggers, zoveel redenen! Voor sommigen is het een vorm van expressie. Zij willen hun stem laten horen. Anderen willen hun passie voor een onderwerp delen, of hun kennis. Er zijn natuurlijk ook professionele bloggers. Denk aan tekstschrijvers. Of bloggers die geld willen verdienen door bijvoorbeeld advertenties op hun blog te plaatsen. Daarnaast heb je idealistische bloggers die mensen bewust willen maken en veranderingen tot stand willen brengen.

Bloggers gezocht voor mamablog Babylabel

Ben jij een blogger of zou je dat graag willen zijn? Maak jij ook  leuke, spannende, avontuurlijke, stoere, ondeugende, vet coole of ontroerende avonturen mee met jouw kindjes of ben je zwanger of net bevallen van je eerste kindje? Wil jij dit met ons en anderen delen? Leuk als jij gaat bloggen voor Babylabel. Stuur ons een mailtje en wie weet heten wij jou binnenkort welkom bij ons team van bloggers bij Babylabel!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...